قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۷ ساعت قبل

قیمت گاز اروپا به بالاترین سطح از 2023 رسید - تسنیم

قیمت گاز طبیعی در قاره اروپا به بالاترین سطح از اوایل سال 2023 رسیده است.
 قیمت گاز اروپا به بالاترین سطح از 2023 رسید - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تشدید درگیری‌ها در منطقه و اختلال در جریان تجارت انرژی از مسیر خلیج فارس و تنگه هرمز، بار دیگر بازار گاز اروپا را تحت فشار قرار داده و قیمت گاز طبیعی در این قاره را به بالاترین سطح از اوایل سال 2023 رسانده است.

بر اساس داده‌های بازار، قیمت قرارداد آتی گاز طبیعی اروپا به حدود 66 یورو به ازای هر مگاوات‌ساعت رسیده است؛ سطحی که در مقایسه با ماه‌های گذشته افزایش قابل توجهی داشته و نشان‌دهنده افزایش نگرانی بازار نسبت به چشم‌انداز عرضه گاز است.

هم‌زمان، وضعیت ذخایر گاز اروپا نیز بر نگرانی‌ها افزوده است. میزان پرشدگی مخازن گاز اتحادیه اروپا حدود 62 درصد گزارش شده، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود 74 درصد بود.

تنگه هرمز؛ حلقه اتصال بازار LNG اروپا و آسیا

یکی از عوامل مهم افزایش نگرانی‌ها، احتمال اختلال در جریان محموله‌های LNG از منطقه خلیج فارس است. تنگه هرمز یکی از مسیرهای مهم انتقال انرژی جهان محسوب می‌شود و هرگونه اختلال در عبور کشتی‌های حامل LNG از این مسیر می‌تواند عرضه جهانی گاز طبیعی مایع را تحت تأثیر قرار دهد.

با کاهش احتمالی عرضه LNG از این منطقه، اروپا و کشورهای آسیایی برای جذب محموله‌های محدود موجود در بازار با یکدیگر رقابت خواهند کرد؛ رقابتی که می‌تواند قیمت گاز در بازارهای جهانی را افزایش دهد.

نگرانی اصلی اروپا برای زمستان است

با وجود افزایش قیمت‌ها، …





 صعود ۶ میلیونی قیمت سکه‌ها؛ طلا در نزدیکی کانال ۲۱ میلیونی +جدول
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

صعود ۶ میلیونی قیمت سکه‌ها؛ طلا در نزدیکی کانال ۲۱ میلیونی +جدول

در بازار طلا و سکه، قیمت سکه‌های سنگین ۶ میلیون تومان رشد کرده و قیمت طلا خود را آماده ورود به کانال ۲۱ میلیونی می‌کند.

 نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سیاست‌های غیرکارشناسی، فشار را بر دوش مصرف‌کننده می‌گذارد، گفت: بخش بزرگی از صنعت لوازم خانگی وابسته به مواد اولیه، قطعات واسطه‌ای و نهاده‌هایی است که کوچک‌ترین نوسان در دسترسی یا قیمت آن‌ها، مستقیماً بر ظرفیت تولید اثر می‌گذارد.

 فرسایش خاموش
۲ ساعت قبل / سایت توسعه برند

فرسایش خاموش

توسعه برند؛ بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.

 ترین‌های بورس امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ | سرخطی‌های فردا کدامند؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

ترین‌های بورس امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ | سرخطی‌های فردا کدامند؟

در این مطلب قصد داریم تا به بررسی ترین‌های بورس امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ بپردازیم. سرخطی‌های فردا کدامند؟

 جهش چند کاناله قیمت طلا و ارز | قیمت دلار ۳۸۴۰ تومان بالا رفت؛ یورو رکورد زد | طلا وارد کانال 21 میلیون شد | سکه در یک قدمی رکورد تاریخی
۳۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

جهش چند کاناله قیمت طلا و ارز | قیمت دلار ۳۸۴۰ تومان بالا رفت؛ یورو رکورد زد | طلا وارد کانال 21 میلیون شد | سکه در یک قدمی رکورد تاریخی

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در آخرین روز مرداد با موجی از صعود چندکاناله روبه‌رو شد؛ دلار تا ۱۹۳ هزار و ۴۸۰ تومان بالا رفت، یورو با عبور از مرز ۲۲۶ هزار تومان رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد و سکه امامی با جهش ۱۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی به ۲۰۹ میلیون تومان رسید.

 نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو
۴ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو

حل مشکل نقدینگی صنعت‌خودرو تنها با افزایش سقف تسهیلات بانکی امکان‌پذیر نیست. باید چرخه مالی صنعت نیز اصلاح شود



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.