قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

کشمکش بر سر افزایش ۲۵ درصدی قیمت اجاره/مستأجران و مالکان چه می‌گویند؟

سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها در حالی با انتقاد مالکان و مستأجران روبه‌رو شده که کامنت‌های مخاطبان، شکاف عمیق میان مصوبه دولت و واقعیت بازار مسکن را آشکار می‌کند.
 کشمکش بر سر افزایش ۲۵ درصدی قیمت اجاره/مستأجران و مالکان چه می‌گویند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سقف ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها که قرار بود راهی برای مهار فشار هزینه مسکن بر مستأجران باشد، حالا خود به یکی از محل‌های اصلی اختلاف در بازار اجاره تبدیل شده است.

اظهارات علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس، درباره رعایت نشدن این سقف از سوی برخی مالکان، واکنش‌های متفاوتی میان مخاطبان به همراه داشته است؛ واکنش‌هایی که نشان می‌دهد اختلاف بر سر اجاره‌بها تنها میان موجر و مستأجر نیست و بخش قابل توجهی از افکار عمومی، دولت و سیاست‌های اقتصادی را نیز در شکل‌گیری وضعیت فعلی بازار مسکن دخیل می‌داند.

نوین گفته است سقف ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در عمل از سوی برخی مالکان رعایت نمی‌شود و اگرچه این مصوبه برای اجرا نیازمند نظارت جدی است، اما در شرایط فعلی ابزارهای کافی برای کنترل بازار وجود ندارد. او همچنین بر ضرورت برخورد با متخلفان تأکید کرده و حتی پیشنهاد داده است در صورت شناسایی متخلفان، با پلمب محل فعالیت آنها، پیام روشنی به سایر فعالان بازار داده شود.

اما واکنش مخاطبان به این اظهارات، تصویری پیچیده‌تر از بازار اجاره ارائه می‌کند. بخشی از مخاطبان معتقدند نمی‌توان در اقتصادی با تورم بالا، برای افزایش اجاره‌بها عددی ثابت تعیین کرد و انتظار داشت مالک نیز تمام افزایش هزینه‌های خود را نادیده بگیرد.

یکی از مخاطبان در همین زمینه نوشته است: «اگر قراره قانونی اجرا بشه باید اون قانون با شرایط واقعی اجتماع همخوانی داشته باشه این که شما در وضعیت تورم 100 درصدی انتظار داشته باشید موجر خونه رو با 25 درصد افزایش در اختیار مستاجر قرار بده غیر ممکنه طرف برای یه خرابی کوچک پکیچ باید چند ده میلیون پول بده برای رنگ کردن و نگهداری خانه و غیره. اگر این افزایش کم رو اجبار کنید موجر ها از بازار خارج میشن که خودش باعث افزایش فشار روی مستاجر ها میشه.»

در مقابل، تجربه برخی مالکان نشان می‌دهد همه موجران نیز الزاماً به دنبال افزایش حداکثری اجاره نیستند. یکی از مخاطبان با اشاره به تجربه شخصی خود نوشته است: «سلام،بنده دو سال است که با زیر بیست درصد با مستاجر قرارداد تمدید کردم، در خیابان قصرالدشت، باید با مردم کنار آمد، در حد توان کمک کرد.»

با این حال، بخش قابل توجهی از انتقادها مستقیماً متوجه دولت است. یکی از کاربران با طرح این …



 جدول مقایسه‌ای دستمزد کارگران ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ + جزئیات افزایش ۶۰ درصدی حداقل حقوق و تغییرات حق مسکن، بن و حق اولاد
۳۳ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

جدول مقایسه‌ای دستمزد کارگران ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ + جزئیات افزایش ۶۰ درصدی حداقل حقوق و تغییرات حق مسکن، بن و حق اولاد

شورای عالی کار با تصویب افزایش ۶۰ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۵، پایه حقوق ماهانه را از ۱۰ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۴ به ۱۶ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۵۰ تومان رساند . همچنین حق مسکن کارگران با رشد چشمگیر ۲۳۳ درصدی از ۹۰۰ هزار تومان به ۳ میلیون تومان افزایش یافت، در حالی که بن خواربار (۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان) و حق تاهل (۵۰۰ هزار تومان) بدون تغییر باقی ماندند . مجموع دریافتی یک کارگر مجرد بدون فرزند با احتساب مزایا، از حدود ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۴ به حدود ۲۲ میلیون تومان در سال ۱۴۰۵ رسیده است .

 پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های پایین
۴۲ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی به دهک‌های پایین

بیش از ۲ هزار نفر از دهک‌های یک تا چهار درآمدی در شهرهای جدید در صف دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی برای تکمیل واحدهای مسکونی خود قرار گرفتند.

 پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ۶ شهر جدید
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

پرداخت وام ۴۰۰ میلیونی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ۶ شهر جدید

معاون وزیر راه از پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیونی به دهک ۱ تا ۴ شش شهر جدید کشور خبر داد.

 چند درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند؟
۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

چند درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند؟

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه شهری، اظهار کرد: در مجموعه مدیریت شهری تلاش داریم که خدمت را به صورت مستمر...

 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادایرانی: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.