قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

ایران تسلیحات جنگی‌اش را به جنوب منتقل کرد+ جزئیات

نیروهای نظامی ایران سه تانک اصلی جنگی سری T-72 را به سمت جنوب و آبادان منتقل کرد و زره‌پوش‌ها را در نزدیکی مرزهای عراق و کویت مستقر کرد، زیرا تهران خطر گسترش عملیات نظامی آمریکا یا اسرائیل را می‌سنجد.
 ایران تسلیحات جنگی‌اش را به جنوب منتقل کرد+ جزئیات

نیروهای نظامی ایران سه تانک اصلی جنگی سری T-72 را به سمت جنوب و آبادان منتقل کرد و زره‌پوش‌ها را در نزدیکی مرزهای عراق و کویت مستقر کرد، زیرا تهران خطر گسترش عملیات نظامی آمریکا یا اسرائیل را می‌سنجد. به گزارش اکوایران به نقل از  اطلاعات آنلاین، تانک‌های T-72M یا T-72M1 در اول آگوست در حال حرکت در امتداد جاده ۳۹ در بزرگراه اهواز-آبادان در حال حرکت بودند. ارزیابی می‌شود این خودروها متعلق به لشکر ۹۲ زرهی ارتش، یک تشکیلات مستقر در خوزستان که مسئول دفاع از جنوب غربی حساس راهبردی ایران است، هستند.

سه تانک، نیروی مورد نیاز برای یک عملیات زرهی بزرگ فرامرزی را تشکیل نمی‌دهند. حرکت آنها به سمت آبادان بیشتر با تقویت، پراکندگی، فعالیت‌های آمادگی یا جابجایی تجهیزات به دور از پادگان‌های بالقوه آسیب‌پذیر سازگار است. هدف، تانک‌ها را در نزدیکی مسیرهای منتهی به جنوب عراق، کویت و شمال خلیج فارس قرار می‌دهد، منطقه‌ای که شامل زیرساخت‌های اصلی انرژی، گذرگاه‌های مرزی و مسیرهای منتهی به آبراه شط العرب است.

لشکر ۹۲ زرهی مسئول بخشی است که برای دفاع سرزمینی ایران نقش محوری دارد. خوزستان شامل میادین نفتی، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، تأسیسات بندری و چندین مسیر است که داخل کشور را به خلیج فارس متصل می‌کند. آبادان در نزدیکی مرز عراق، آبراه شط العرب و مسیرهای دریایی منتهی به کویت واقع شده است. این منطقه همچنین اهمیت نظامی خود را از جنگ ایران و عراق، زمانی که آبادان، خرمشهر و اهواز اهداف اصلی نیروهای عراقی بودند، حفظ کرده است.

منابع محلی در اهواز گزارش دادند که این سه وسیله نقلیه در مسیر ۳۹ به سمت آبادان در حال حرکت بوده‌اند. تصاویری که در تلگرام منتشر شده، تانک‌هایی را نشان می‌دهد که به جای حرکت با نیروی خود، بر روی کامیون‌های سنگین بارگیری شده‌اند و باعث کاهش فرسودگی موتورها، گیربکس‌ها و ریل‌ها می‌شوند. این انتقال پس از حملات مجدد ایالات متحده به خوزستان و در حالی که واشنگتن یک کارزار هوایی گسترده‌تر را برای ایجاد فضا برای مذاکرات دیپلماتیک به حالت تعلیق درآورد، انجام شد. با این حال، تهران ادعاهای مذاکرات مستقیم با ایالات متحده را رد می‌کند و می‌گوید نیروهایش همچنان در حالت آماده‌باش هستند.

خانواده …





 نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو
۵ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

نقدینگی؛ گلوگاه پنهان تولید خودرو

حل مشکل نقدینگی صنعت‌خودرو تنها با افزایش سقف تسهیلات بانکی امکان‌پذیر نیست. باید چرخه مالی صنعت نیز اصلاح شود

 آیا صدا و سیما وارد فضای  باج‌گیری  از شرکت‌های بیمه شده است؟
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

آیا صدا و سیما وارد فضای باج‌گیری از شرکت‌های بیمه شده است؟

بودجه ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی کفاف نمی‌دهد؟

 طارمی به الوصل امارات پیوست
۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

طارمی به الوصل امارات پیوست

به گزارش مهر، مهدی طارمی مهاجم فصل گذشته المپیاکوس یونان با عقد قراردادی رسمی راهی الوصل امارات شد تا اینگونه به دوران حضورش در فوتبال اروپا پایان دهد. مهاجم...

 تبعات بستن حساب‌های شرکت ملی نفت فراتر از فیش حقوقی کارکنان است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری شانا

تبعات بستن حساب‌های شرکت ملی نفت فراتر از فیش حقوقی کارکنان است

تبعات مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت به پرداخت کارکنان و فیش حقوقی محدود نمی‌ماند و این مسئله به‌طور مستقیم بر روند تداوم تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پرداخت مستمر هزینه‌های عملیاتی، تعمیرات، حمل‌ونقل، خرید تجهیزات و خدمات فن تأثیر منفی دارد، از سوی دیگر ‌هزاران کارمند، کارگر، راننده، نیروی عملیاتی، پیمانکار و خانواده‌ها تحت تأثیر قرار می‌گیرند.

 قرعه‌کشی سه هفته نخست آلتین شو برگزار شد
۲ ساعت قبل / سایت فرکانس

قرعه‌کشی سه هفته نخست آلتین شو برگزار شد

به گزارش فرکانس، همزمان با برگزاری قرعه‌کشی جوایز سه هفته ابتدایی جشنواره فروش تخصصی بیمه متصل به دارایی آلتین، سید محمدعلی عظیمی، معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد، ضمن تقدیر از عملکرد شبکه فروش تصریح کرد: جشنواره آلتین شو تنها یک رویداد فروش نیست؛ بلکه تلاشی برای ارتقای دانش بیمه‌گری نوین و ارائه راهکارهای هوشمندانه [ ]

 عارف: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت همراه‌سازی و توجیه مردم در اجرای اصلاحات ساختاری اقتصادی، گفت: دهک دهم ۲۳ برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند، اما هرگاه دولت به دنبال اصلاح این روند است، اقشار آسیب‌پذیر تحریک می‌شوند که با آن مخالفت کنند. وی همچنین تأکید کرد مسائل محیط‌زیستی باید در متن برنامه‌های توسعه قرار گیرد و توسعه کشور با حفظ الزامات محیط‌زیستی دنبال شود.



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.