قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سود سهام، موتور اصلی درآمد تیرماه «وکادو»

شرکت تکادو در تیرماه ۱۴۰۵، ۲۷۲ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که بیش از ۶۳۲ درصد بالاتر از دوره مشابه است.
 سود سهام، موتور اصلی درآمد تیرماه «وکادو»

به گزارش شهر بورس، شرکت تکادو با نماد «وکادو» صورت وضعیت پورتفوی یک‌ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵ را منتشر کرد. سال مالی شرکت در ۳۱ خرداد ۱۴۰۶ پایان می‌یابد و تیرماه نخستین ماه سال مالی جدید وکادو محسوب می‌شود.

درآمد عملیاتی وکادو در تیرماه به ۲۷۲ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان رسید؛ در حالی که این رقم در تیر سال قبل ۳۷ میلیارد و ۲۰۳ میلیون تومان بود. به این ترتیب، درآمد عملیاتی شرکت ۲۳۵ میلیارد و ۴۳۲ میلیون تومان افزایش یافته و بیش از ۶۳۲ درصد رشد کرده است.

عامل اصلی این جهش، درآمد سود سهام بوده است. وکادو در تیرماه ۲۷۱ میلیارد و ۸۷۶ میلیون تومان درآمد سود سهام شناسایی کرده؛ رقمی که نزدیک به ۱۰۰ درصد کل درآمد عملیاتی ماه را تشکیل می‌دهد و نسبت به دوره مشابه بیش از هشت برابر شده است.

در مقابل، سود فروش سرمایه‌گذاری‌ها از سه میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان در تیر سال قبل به تنها حدود ۲۵ میلیون تومان در تیر امسال رسیده است. بنابراین رشد درآمد عملیاتی وکادو نه از محل فروش سرمایه‌گذاری‌ها، بلکه تقریباً به‌طور کامل از شناسایی سود سهام شکل گرفته است.

از آنجا که تیرماه نخستین ماه سال مالی شرکت است، رقم درآمد تجمیعی از ابتدای سال مالی نیز همان ۲۷۲ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان است. در بخش پرتفوی نیز کل بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌های وکادو در پایان تیرماه ۵۷۲ میلیارد و ۸۷۹ میلیون تومان گزارش شده که نسبت به پایان تیر سال قبل نزدیک به ۱۷ درصد کاهش یافته است.درآمد ماهانه وکادو بیش از ۶۳۲ درصد رشد کرد

درآمد عملیاتی شرکت تکادو در تیر ۱۴۰۴، ۳۷ میلیارد و ۲۰۳ میلیون تومان بود که در تیر امسال به ۲۷۲ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان رسیده است.

اختلاف دو دوره ۲۳۵ میلیارد و ۴۳۲ میلیون تومان است و نشان می‌دهد درآمد ماهانه وکادو به بیش از هفت برابر دوره مشابه افزایش یافته است.

درآمد سود سهام مهم‌ترین عامل این رشد بوده است. این سرفصل از ۳۳ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان در تیر سال قبل به ۲۷۱ میلیارد و ۸۷۶ میلیون تومان در دوره جاری رسیده و بیش از ۷۲۱ درصد افزایش یافته است.

بر اساس اطلاعات گزارش، سود سهام دوره جاری از چند شرکت از جمله فولاد افزا سپاهان، معادن منگنز ایران، ذغال‌سنگ نگین طبس، فرآوری زغال‌سنگ پروده طبس و سرمایه‌گذاری آتیه تکادو شناسایی شده است.

سایر …





 فرسایش خاموش
۱۵ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

فرسایش خاموش

توسعه برند؛ بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.

 حقوق بازنشستگی باید به ۹۰ درصد دریافتی شاغلان برسد/ روایت خدمت محور جدید جشنواره شهید رجایی است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

حقوق بازنشستگی باید به ۹۰ درصد دریافتی شاغلان برسد/ روایت خدمت محور جدید جشنواره شهید رجایی است

برنا - گروه اقتصادی؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از پیگیری اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری با هدف کاهش شکاف میان حقوق دوران...

 دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟
۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟

جلسه شورای عالی کار بعد از ظهر فردا (یک‌شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۵) با حضور نمایندگان دولت، کارگران و کارفرمایان برگزار می‌شود، نشستی که بار دیگر موضوع بازنگری و...

 روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت

چین بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان در سال ۲۰۲۵ بود و می‌توانست خود به یکی از عوامل تشدید شوک قیمتی به بازار نفت در جنگ ایران و آمریکا تبدیل شود. اختلال در عرضه و نیاز عظیم چین به نفت، خطر افزایش شدید قیمت‌ها را به واسطه تقاضای زیاد این کشور بالا برده بود؛ اما پکن چگونه از بحران هرمز عبور کرد و با تصمیمات و استراتژی مناسب بازار نفت را ازرسیدن به قیمت‌های بالاتر نجات داد؟

 واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

واکنش بانک مرکزی به ادعای مطرح‌شده درباره افزایش ذخایر ارزی | ۴.۵ میلیارد دلار مربوط به خرید ارز از بازار داخلی و جمع‌آوری مازاد عرضه ارز در چارچوب مدیریت بازار و عملیات ارزی بانک مرکزی بوده است

اقتصادنیوز: بانک مرکزی در اطلاعیه ای درخصوص موضوع افزوده شدن ۱.۴ میلیارد دلار به ذخایر اسکناس عنوان کرد: این منابع از بازار داخلی جمع‌آوری شده است.

 ترقی معکوس!
۲ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

ترقی معکوس!

حسین نظریان در سرمقاله روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «ترقی معکوس» پرداخت



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.