قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۵۷ دقیقه قبل

معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات زنبورداری باید از مالیات برارزش افزوده معاف شود | نفت ما

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی گفت: محصولات زنبورداری باید به‌طور کامل از مالیات بر ارزش افزوده معاف شوند تا زمینه برای تقویت تولید، کاهش هزینه‌های فعالان این بخش و توسعه بازار محصولات زنبورعسل فراهم آید.
 معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات زنبورداری باید از مالیات برارزش افزوده معاف شود | نفت ما

به گزارش نفت ما، روح‌الله زحمتکش روز شنبه در آیین روز ملی عسل، اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای محصولات زنبورداری را کج سلیقگی و ظلم به تولیدکنندگان عسل دانست و اظهار داشت: به اشتباه بخش زنبورداری مشمول مالیات بر ارزش افزوده شده است و با پیگیری وزارت جهادکشاورزی و همکاری مجلس و شورای نگهبان این مشکل برطرف خواهد شد.

وی به اهمیت صنعت زنبورداری در اقتصاد کشاورزی و در افزایش بهره‌وری تولیدات کشاورزی اشاره و تصریح کرد: حمایت از زنبورداران و ایجاد بستر مناسب برای توسعه این صنعت، تنها حمایت از یک فعالیت تولیدی نیست، بلکه اقدامی موثر در پایداری تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی کشور به شمار می‌رود.

زحمتکش با بیان این که محصولات زنبورداری باید از منظر سیاست‌گذاری و حمایت‌های قانونی در جایگاه واقعی خود قرار گیرند، افزود: لازم است معافیت مالیاتی محصولات این بخش به‌صورت کامل و شفاف اجرایی شود و زنجیره تولید، فرآوری و عرضه محصولات زنبورداری با کمترین موانع مالیاتی مواجه باشد.

وی ادامه داد: عسل تنها محصول صنعت زنبورداری نیست و فرآورده‌هایی همچون ژل رویال، بره‌موم، گرده گل، موم و سایر محصولات حاصل از فعالیت زنبورعسل نیز دارای ظرفیت اقتصادی و ارزش افزوده قابل توجهی هستند و باید در سیاست‌های حمایتی مورد توجه قرار گیرند.

وی به نقش زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش عملکرد بسیاری از محصولات اشاره کرد و گفت: اهمیت زنبورداری فراتر از میزان تولید و ارزش اقتصادی مستقیم عسل است.

معاون وزیر جهادکشاورزی حمایت از تولیدکنندگان، ارتقای بهره‌وری، توسعه بازار و افزایش کیفیت محصولات زنبورداری را از الزامات رونق این صنعت دانست و گفت: با تقویت زنجیره تولید و توجه به ظرفیت‌های صادراتی، می‌توان سهم محصولات زنبورداری ایران را در بازارهای داخلی و خارجی افزایش داد.

زحمتکش با بیان این که سال گذشته تنها یک درصد کل عسل تولید شده از ایران صادر شده است، خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۴ حدود ۱۲۷ هزار تن عسل تولید و تنها ۱۳۰۰ تن آن صادر شد که برازنده کشور ما نیست.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های جدی باید بخش عسل را برای ورود هرچه بیشتر به بازارهای …



 تنها یک درصد عسل تولیدی در سال گذشته صادر شده است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تنها یک درصد عسل تولیدی در سال گذشته صادر شده است

برنا - گروه اقتصادی؛ معاون وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از مشمول شدن محصولات زنبورداری در مالیات بر ارزش افزوده این اقدام را مانعی برای تولیدکنندگان دانست و ا...



 پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / تداوم موج صعودی طلا؛ چشم بازار به سکه ۲۱۰ میلیون تومانی است + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / تداوم موج صعودی طلا؛ چشم بازار به سکه ۲۱۰ میلیون تومانی است + جدول

قیمت طلا و سکه در آخرین روز مرداد با پشتوانه رشد اونس جهانی و افزایش قیمت دلار، در سطوح بالاتری از هفته گذشته معامله شد. صعود اونس به محدوده ۴۶۰۰ دلار در کنار ورود دلار به کانال ۱۹۱ هزار تومان، قیمت طلا و سکه را با موج جدیدی از افزایش قیمت مواجه کرد و سکه امامی را به کانال ۲۰۸ میلیون تومان رساند.

 پیش‌ بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال حرکت دلار به سمت ۱۹۲ تا ۱۹۴ هزار تومان
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌ بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / احتمال حرکت دلار به سمت ۱۹۲ تا ۱۹۴ هزار تومان

قیمت دلار روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ با افزایش ۵۰۰ تومانی نسبت به آخرین معامله هفته گذشته، در محدوده ۱۹۰ هزار تومان بازگشایی شد.

 روایت فارن افرز از شوک اقتصادی چین / چگونه پس لرزه‌های رکود اقتصادی پکن، دنیا را از نفس می‌اندازد؟
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فارن افرز از شوک اقتصادی چین / چگونه پس لرزه‌های رکود اقتصادی پکن، دنیا را از نفس می‌اندازد؟

چین با انباشت بی‌سابقه ظرفیت تولید و اتکای فزاینده به صادرات، به نقطه‌ای رسیده که محدودیت تقاضای جهانی و افزایش حمایت‌گرایی می‌تواند مدل رشد آن را به بحرانی داخلی با پیامدهای گسترده برای اقتصاد جهانی تبدیل کند.

 سامسونگ نمایشگر اولد ۱۶ اینچی لپ‌تاپ با نرخ نوسازی ۳۰۰ هرتز معرفی کرد
۴ ساعت قبل / سایت توسعه برند

سامسونگ نمایشگر اولد ۱۶ اینچی لپ‌تاپ با نرخ نوسازی ۳۰۰ هرتز معرفی کرد

توسعه برند؛ سامسونگ دیسپلی در نمایشگاه آی‌ام‌آی‌دی ۲۰۲۶ از یک نمایشگر اولد ۱۶ اینچی مخصوص لپ‌تاپ رونمایی کرد که نرخ نوسازی ۳۰۰ هرتز دارد. این نمایشگر با وضوح ۲.۵کی می‌تواند تجربه‌ای روان‌تر را برای بازی، ویرایش ویدئو و استفاده روزمره فراهم کند و راه را برای ورود نمایشگرهای پرسرعت به لپ‌تاپ‌های باریک‌تر هموار سازد.

 نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: هزینه ناشی از سیاست‌های غیرکارشناسی در بازار لوازم خانگی، مستقیماً از جیب مردم پرداخت می‌شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سیاست‌های غیرکارشناسی، فشار را بر دوش مصرف‌کننده می‌گذارد، گفت: بخش بزرگی از صنعت لوازم خانگی وابسته به مواد اولیه، قطعات واسطه‌ای و نهاده‌هایی است که کوچک‌ترین نوسان در دسترسی یا قیمت آن‌ها، مستقیماً بر ظرفیت تولید اثر می‌گذارد.

 آی‌اسپورت پخش زنده لیگ‌های بزرگ فوتبال اروپا را آغاز کرد
۳۰ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

آی‌اسپورت پخش زنده لیگ‌های بزرگ فوتبال اروپا را آغاز کرد

توسعه برند؛ با آغاز فصل جدید فوتبال باشگاهی اروپا، آی‌اسپورت پخش زنده مسابقات منتخب پنج لیگ بزرگ این قاره را در اختیار کاربران قرار داده تا علاقه‌مندان بتوانند مهم‌ترین دیدارهای فوتبال انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، آلمان و فرانسه را به‌صورت زنده دنبال کنند.



هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]
ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایران و ضرورت ساخت جاده مالی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / آسیای مرکزی با حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و قرقیزستان، بازاری مهم برای کالا و خدمات ایرانی به شمار می‌رود. نزدیکی جغرافیایی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی، نیاز این کشورها به برخی محصولات صنعتی و کشاورزی و دسترسی ایران به آب‌های آزاد، مجموعه‌ای از مزیت‌هایی هستند که می‌توانند تجارت دوجانبه را [ ]
عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.
سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی
روزنامه همدلی

سه سناریو برای مدیریت ناترازی سوخت روی میز دولت - همدلی

این روزها با تشدید ناترازی بنزین در کنار رشد مصرف، خودروهای پرمصرف و توزیع نابرابر یارانه، سیاست‌گذار را با اصلاح تدریجی و تصمیم‌....
ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

ایرانیان در محاصره گرانی و نداری - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / برای یک خانوار، افزایش دو یا سه برابری قیمت یک کالای مصرفی در شش ماه، صرفاً به معنای گران‌تر شدن یک محصول نیست؛ این تغییر می‌تواند کل الگوی مصرف را دگرگون کند. خانواری که پیش‌تر برای خرید یک کالا، سهم مشخصی از درآمد ماهانه خود را کنار می‌گذاشت، اکنون ممکن است مجبور [ ]
آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟
سایت اکوایران

آیا واشنگتن و متحدانش معادله نفت خاورمیانه را تغییر داده‌اند؟

اکوایران: با کمک نیروی دریایی آمریکا، شرکت‌های نفتی عربستان سعودی، کویت، قطر و امارات نفتکش‌هایی را اجاره کرده‌اند که فرستنده‌های خود را خاموش می‌کنند و نفت را از خلیج فارس، از طریق تنگه هرمز، به دریای عمان منتقل می‌کنند.