دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
رولت گوشت
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
شیر به مقدار کافی
تخممرغ دو عدد
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار کافی
نان تست ۴-۳ ورق
روغن زیتون به مقدار کافی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تخممرغ ۳ عدد
روغن قاشق سوپخوری یک
مغز گردو پنجاه گرم
زرشک به مقدار کافی
خلال بادام و پسته به مقدار کافی
جعفری خرد شده به مقدار کافی
دستور تهیه: ابتدا خمیر نان تست را درون کمی شیر ریخته تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و خمیر حاصله را با گوشت,پیاز,تخم مرغ,نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمائید.سپس زعفران حل شده در آب نیز به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. در این مرحله برای تهیه خاگینه وسط رولت تخممرغهای مربوط به این قسمت را شکسته و با هم مخلوط کنید.کمی زعفران به آن بیافزایید.روغن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت۳۰ ثانیه با قدرت۱۰۰درصد در مایکرویو قرار دهید.برای تهیه خاگینه ظرف نیازی به درب ندارد<br>سپس مخلوط را در ظرف ریخته و آن را به مدت۳دقیقه با قدرت۱۰۰درصد داخل مایکرویو قرار دهید.در این مرحله ظرف را بیرون آورده خاگینه را پشت و رو کنید و مجددا ۲ دقیقه دیگر داخل مایکرویو قرار دهید. حالا یک کاغذ آلومینیومی را باز کرده و روی آن را آرد سوخاری بپاشید.گوشت را روی آن پهن کنید و خاگینه را وسط گوشت ریخته,روی آن گردو خرد شده, زرشک, خلال بادام و پسته و جعفری بریزید و با کمک کاغذ آلومینیوم گوشت را به صورت استوانهای بپیچید و اطراف گوشت را خوب محکم کنید<br>بعد ظرف را چرب کرده رولت را داخل آن بگذارید (بدون کاغذ آلومینیومی) روی آن را کمی روغن زیتون بریزید و به مدت بیست دقیقه با درب داخل مایکرویو قرار دهید.این رولت را با سس میل کنید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
شیر به مقدار کافی
تخممرغ دو عدد
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار کافی
نان تست ۴-۳ ورق
روغن زیتون به مقدار کافی
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تخممرغ ۳ عدد
روغن قاشق سوپخوری یک
مغز گردو پنجاه گرم
زرشک به مقدار کافی
خلال بادام و پسته به مقدار کافی
جعفری خرد شده به مقدار کافی
دستور تهیه: ابتدا خمیر نان تست را درون کمی شیر ریخته تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و خمیر حاصله را با گوشت,پیاز,تخم مرغ,نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید. اگر مایه شل بود کمی آرد سوخاری به آن اضافه نمائید.سپس زعفران حل شده در آب نیز به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید. در این مرحله برای تهیه خاگینه وسط رولت تخممرغهای مربوط به این قسمت را شکسته و با هم مخلوط کنید.کمی زعفران به آن بیافزایید.روغن را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت۳۰ ثانیه با قدرت۱۰۰درصد در مایکرویو قرار دهید.برای تهیه خاگینه ظرف نیازی به درب ندارد<br>سپس مخلوط را در ظرف ریخته و آن را به مدت۳دقیقه با قدرت۱۰۰درصد داخل مایکرویو قرار دهید.در این مرحله ظرف را بیرون آورده خاگینه را پشت و رو کنید و مجددا ۲ دقیقه دیگر داخل مایکرویو قرار دهید. حالا یک کاغذ آلومینیومی را باز کرده و روی آن را آرد سوخاری بپاشید.گوشت را روی آن پهن کنید و خاگینه را وسط گوشت ریخته,روی آن گردو خرد شده, زرشک, خلال بادام و پسته و جعفری بریزید و با کمک کاغذ آلومینیوم گوشت را به صورت استوانهای بپیچید و اطراف گوشت را خوب محکم کنید<br>بعد ظرف را چرب کرده رولت را داخل آن بگذارید (بدون کاغذ آلومینیومی) روی آن را کمی روغن زیتون بریزید و به مدت بیست دقیقه با درب داخل مایکرویو قرار دهید.این رولت را با سس میل کنید.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب