جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
خورشت به
▪ مواد لازم (برای ۶ نفر):
▪ گوشت ماهیچه یا مغز ران نیمکیلو
▪ به ۱ کیلو (۵عدد)
▪ پیاز ۱ عدد متوسط
▪ روغن زیتون به مقدار کافی
▪ رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوریپر
▪ آلو ۱۵ تا ۲۰ عدد
▪ نمک، زردچوبه، دارچین به مقدار دلخواه
▪ لپه نصف استکان
● طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم. گوشت را به صورت مکعبهای ریز خرد و تکهتکه کرده و پس از شستن، در پیاز کمی تفت میدهیم. به را پوست کنده، چهار قاچ میکنیم. دانههای آن را جدا و هر خلال را ۳ قسمت کرده و در کمی روغن زیتون تفت میدهیم (تا حدی که کمی طلایی شود). گوشت، پیاز داغ، به، آلو و لپه خیس کرده را درون قابلمه ریخته حدود ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. قابلمه را روی اجاق گذاشته تا با حرارت کم بپزد. رب گوجهفرنگی و ادویه را در حین پخت به آن اضافه میکنیم. حدود ۲ ساعت طول میکشد تا پخته شود. در صورت تمایل میتوان کمی آبلیمو به آن اضافه کرد که طعم ترش و شیرین به غذا میدهد. توجه شود که حرارت زیاد موجب له شدن این غذا خواهد شد. خورشت به راه هم میتوان با برنج میل کرد و هم با نان.
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا سیل آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی دولت سیزدهم حراج سکه قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون خواب کبد چرب بیمه کاهش وزن دیابت داروخانه