یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
خوراک و سفرهآرایی ایرانیان در دوره قاجاریه
تاریخ نشر : ۸۵۰۲۲۷
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۲۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۷۷-۱۱-۰
شماره کنگره : ۸۵۲۲۷۰۲۹
رده دیویی : ۳۹۵.۵۴۰۹۵۵
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : رقعی
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : مرندیعلمداری - فرهاد
در این کتاب، چگونگی و شیوهی خوردن خوراک در روزگار قاجاریه با بهرهگیری از منابع معتبر تاریخی، به تصویر کشیده شده است. بر این اساس، نخست، خوراک و انواع آن در دورهی قاجاریه معرفی شده که شامل انواع پلو، خورشتها، غذاهای گوشتی، آش و سوپ، نانها، نوشیدنیها، لبنیات، چاشنیهای غذایی، میوه و سبزیها و شیرینی و تنقلات است. سپس، چگونگی و کیفیت خوراک در میان اقشار و اقوام مختلف بیان گردیده که مشتمل است بر شیوهی پختن و عرضه کردن خوراک، نوشیدنی، سفرهآرایی، و چگونگی خوردن غذا. در ادامه خوراک و غذاهایی معرفی شده در ایام و مراسم خاص عرضه شده است که این موارد را شامل میشود: خوراکیهایی که در جشنهای عروسی توسط آنها از میهمانان پذیرایی میشد؛ خوراکیهای مخصوص زاد و ولد و کودکان تازه متولد شده، غذاهایی که به عنوان خیرات (در موقع فوت بستگان) طبخ میشده، غذاهایی که در اعیاد ملی و اعیاد مذهبی و مرسوم بوده، غذاهای مخصوص ایام سوگواری ائمه (ع) و خوراکیهای مخصوص نذری. در پایان نیز، نحوهی پذیرایی از مهمانان در آن دوره شرح داده شده است.
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۲۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۷۷-۱۱-۰
شماره کنگره : ۸۵۲۲۷۰۲۹
رده دیویی : ۳۹۵.۵۴۰۹۵۵
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : رقعی
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : مرندیعلمداری - فرهاد
در این کتاب، چگونگی و شیوهی خوردن خوراک در روزگار قاجاریه با بهرهگیری از منابع معتبر تاریخی، به تصویر کشیده شده است. بر این اساس، نخست، خوراک و انواع آن در دورهی قاجاریه معرفی شده که شامل انواع پلو، خورشتها، غذاهای گوشتی، آش و سوپ، نانها، نوشیدنیها، لبنیات، چاشنیهای غذایی، میوه و سبزیها و شیرینی و تنقلات است. سپس، چگونگی و کیفیت خوراک در میان اقشار و اقوام مختلف بیان گردیده که مشتمل است بر شیوهی پختن و عرضه کردن خوراک، نوشیدنی، سفرهآرایی، و چگونگی خوردن غذا. در ادامه خوراک و غذاهایی معرفی شده در ایام و مراسم خاص عرضه شده است که این موارد را شامل میشود: خوراکیهایی که در جشنهای عروسی توسط آنها از میهمانان پذیرایی میشد؛ خوراکیهای مخصوص زاد و ولد و کودکان تازه متولد شده، غذاهایی که به عنوان خیرات (در موقع فوت بستگان) طبخ میشده، غذاهایی که در اعیاد ملی و اعیاد مذهبی و مرسوم بوده، غذاهای مخصوص ایام سوگواری ائمه (ع) و خوراکیهای مخصوص نذری. در پایان نیز، نحوهی پذیرایی از مهمانان در آن دوره شرح داده شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست