دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
یک مخلوط آجیلی
![یک مخلوط آجیلی](/mag/i/1/13zqd.jpg)
قدیمیها این آجیل را خودشان بو میدادهاند. شما هم میتوانید طبق دستورهای زیر، آنها را به صورت جداگانه آماده کرده و سپس در مخلوطی با کنجد به عنوان آجیل شب یلدا، مورد استفاده قرار دهید.
● مواد لازم برای تهیه شاهدانه بوداده:
▪ شاهدانه ۵۰ گرم
▪ نمک، نصف قاشق سوپخوری
▪ روغن، یک قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا شاهدانه خام را شسته و در کاسهای حاوی مقداری آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
پس از گذشت این مدت، شاهدانهها را به سبدی با سوراخهای ریز منتقل کرده و در گوشهای بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس در یک تابه گود متوسط، یک قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا شاهدانهها را در روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا کمی تفت داده شود. سپس نصف قاشق سوپخوری نمک را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کرده و به شاهدانهها اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
▪ نکته: باتوجه به اینکه معمولا بعد از تبخیر آب، مقداری نمک در کف ظرف رسوب میکند، در این شرایط آن را عوض کرده و در ظرف دیگری به بودادن شاهدانه ادامه دهید.
● مواد لازم برای تهیه گندم بو داده:
▪ گندم، ۵۰ گرم
▪ شیر، یک لیوان
▪ روغن مایع، یک قاشق سوپخوری
▪ نمک، نصف قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گندم را در کاسهای حاوی آب بریزید و بگذارید به مدت حدود ۲ ساعت خیس بخورد. سپس در سبدی با سوراخهای ریز آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا گندمهای خیسانده شده را به کاسه دیگری حاوی شیر منتقل کنید به صورتی که شیر سطح روی گندمها را نیز بپوشاند. مرحله خیساندن در شیر باید ۲۴ ساعت یا یک شبانهروز کامل طول بکشد.
پس از این مدت، گندمها را در سبدی آبکشی کرده و کمی صبر کنید تا شیر اضافی از آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی، روغن را در تابهای داغ کرده و گندمها را در آن بریزید و مرتب هم بزنید. در طول این مدت، محلول آبنمک را نیز به همان میزان روش قبلی درست کرده و به گندمها اضافه کنید. بعد از اینکه آب آن تبخیر شد، ظرف را عوض کرده و دوباره در ظرف دیگر آنقدر حرارت دهید تا گندمها حالت پفکرده پیدا کنند. البته مدت زمان لازم برای این منظور همان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای تهیه برنجک
▪ برنج، ۵۰ گرم
▪ روغن، یک قاشق سوپخوری
▪ شیر، یک لیوان
▪ نمک، نصف قاشق سوپخوری
● طرز تهیه برنجک:
ابتدا برنجها را شسته و در کاسهای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد؛ پس از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود. حالا مانند روش قبلی داخل یک تابه گود، یک قاشق روغن ریخته و برنج خیسخورده در شیر را در روغن تفت دهید.
پس از اینکه مدتی تفت داده شد، آبنمک را آماده کرده و داخل برنج بریزید و به حرارتدادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. برای بودادن برنجها نیز با رسوب نمک در ته ظرف، آن را عوض کرده و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
منبع : همشهری آنلاین
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی قالیباف محمدباقر قالیباف حمید نوری
هواشناسی سازمان هواشناسی پلیس راهور ریزش معدن معدن تهران شهرداری تهران جاده چالوس سیل وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش
حقوق بازنشستگان سهام عدالت قیمت خودرو خودرو قیمت طلا ایران خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم بازار خودرو همستر کامبت بورس مسکن
تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران حج سریال فیلم سینمایی کربلا موسیقی عرفه سینما دفاع مقدس عید غدیر
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین ترکیه چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین یمن
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس تیم ملی انگلیس کریستیانو رونالدو سپاهان مس رفسنجان جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس جام حذفی لیگ برتر یورو
اینترنت مرگ گوگل هوش مصنوعی اپل ناسا تلگرام ایلان ماسک سامسونگ
قهوه کاهش وزن ویتامین دیابت مغز میگرن سنگ کلیه مراکز درمانی