جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا


سم‌شناسی مواد غذایی


سم‌شناسی مواد غذایی
نویسنده : هلفریچ - ویلیام
مترجم : چیانی - محسنقلی‌خانی‌دربرود - رضا
زیر نظر : قاضی‌خوانساری - محمود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۰۴
نوبت ویرایش : ۱
رده دیویی : ۶۱۵.۹۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۱۲۵۸/ه۸س۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۰-۶۴۳-۴

نگارنده در این کتاب مطالبی را درباره‌ی سلامت و سم شناسی مواد غذایی عرضه نموده همچنین خطر نسبی مربوط به مصرف مقادیر کم آفت کش‌ها را ارزیابی می‌کند. تاریخچه‌ی پیشرفت و تجارت غذاهای تغییر یافته از لحاظ ژنتیکی, و ذکر خطرات و فواید استروژن‌های غذایی و نگرانی‌های مرتبط با آن از دیگر مباحث این کتاب هستند.