یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ارتباط بریدن پیاز و اشک‌آلود شدن چشم


ارتباط بریدن پیاز و اشک‌آلود شدن چشم
هنگامی كه چاقوی شما از پیاز عبور می‌كند، سلول‌های آن پاره و محتویات آنها آزاد می‌شود.
مواد شیمیایی آزادشده با یكدیگر واكنش می‌كنند و یك گاز با اساس گوگرد را آزاد می‌كنند. هنگامی كه این گاز در لایه آب پوشانده چشم حل می‌شود، اسید سولفوریك تشكیل می‌دهد كه محركی سوزاننده است.
غدد اشكی برای مقابله با این ماده خارجی فعالیت خود را افزایش می‌دهند و چشمانتان پر از اشك می‌شود. برا ی جلوگیری از این وضعیت باید صورتتان را از پیاز دور نگه‌دارید تا قبل از رسیدن گاز به چشمانتان در فضا پراكنده شود.
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید