شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
کیفیت و کاربرد دانههای روغنی
نویسنده : ناگاراج -
مترجم : احمدی - محمدرضا
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۲/۱۰
رده دیویی : ۶۳۳.۸۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۸-۴۶-۳
در قسمت اول این کتاب کیفیت روغن و کنجاله, مواد معدنی و ویتامینهای موجود در دانههای روغنی(بادام زمینی, خردل, کنجد, آفتابگردان, سیاه دانه, گلرنگ, سویا, کرچک و کتان) شرح داده شده است .قسمتهای دیگر کتاب به فرآوری دانههای روغنی, کیفیت غذایی و پایداری روغنهای خوراکی و ترکیبات روغنی اختصاص یافته است .مصارف عمومی روغنهای گیاهی و مایکوتوکسینها و زیانهای ناشی از آنها برای سلامت انسان و دام, مباحث پایانی کتاب را تشکیل میدهد .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت نماز جمعه محمدجواد ظریف انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور انتخابات عزاداری ظریف
فضای مجازی گرمای هوا تهران هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل پشه آئدس سلامت
برق مسکن قیمت دلار مایکروسافت واردات خودرو خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو
کربلا امام حسین بازیگر تلویزیون سینما اوشین امام حسین (ع) سینمای ایران فیلم
هواپیما فناوری دانشگاه تهران فضا
اسرائیل جو بایدن دونالد ترامپ یمن رژیم صهیونیستی تل آویو آمریکا فلسطین غزه ترامپ روسیه جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر تراکتور باشگاه پرسپولیس علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران سپاهان مهدی طارمی
ویندوز مغز ناسا اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور هوش مصنوعی سرعت اینترنت موبایل
رژیم غذایی ویتامین پوست چاقی کاهش وزن افسردگی