چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کیفیت و کاربرد دانههای روغنی
نویسنده : ناگاراج -
مترجم : احمدی - محمدرضا
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۲/۱۰
رده دیویی : ۶۳۳.۸۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۸-۴۶-۳
در قسمت اول این کتاب کیفیت روغن و کنجاله, مواد معدنی و ویتامینهای موجود در دانههای روغنی(بادام زمینی, خردل, کنجد, آفتابگردان, سیاه دانه, گلرنگ, سویا, کرچک و کتان) شرح داده شده است .قسمتهای دیگر کتاب به فرآوری دانههای روغنی, کیفیت غذایی و پایداری روغنهای خوراکی و ترکیبات روغنی اختصاص یافته است .مصارف عمومی روغنهای گیاهی و مایکوتوکسینها و زیانهای ناشی از آنها برای سلامت انسان و دام, مباحث پایانی کتاب را تشکیل میدهد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست