شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا


کیفیت و کاربرد دانه‌های روغنی


کیفیت و کاربرد دانه‌های روغنی
نویسنده : ناگاراج -
مترجم : احمدی - محمدرضا
محل نشر : کرج
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۲/۱۰
رده دیویی : ۶۳۳.۸۵
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۹۸-۴۶-۳

در قسمت اول این کتاب کیفیت روغن و کنجاله, مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در دانه‌های روغنی(بادام زمینی, خردل, کنجد, آفتابگردان, سیاه دانه, گلرنگ, سویا, کرچک و کتان) شرح داده شده است .قسمت‌های دیگر کتاب به فرآوری دانه‌های روغنی, کیفیت غذایی و پایداری روغن‌های خوراکی و ترکیبات روغنی اختصاص یافته است .مصارف عمومی روغن‌های گیاهی و مایکوتوکسین‌ها و زیان‌های ناشی از آنها برای سلامت انسان و دام, مباحث پایانی کتاب را تشکیل می‌دهد .