شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
میوه پرخاصیت
در این فصل از سال توجه مردم بیش از هر زمان دیگری به مصرف ویتامین C جلب میشود تا از بیماریهایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری شود.
در بین مردم مرکباتی نظیر پرتقال و لیمو شناختهشدهترین منبع ویتامین C به شمار میآیند که مشتریان زیادی دارند.
اما شاید کمتر کسی به کیوی و خواص آن توجه کند. باید گفت که این میوه مملو از خاصیت است و ویتامین C موجود در آن نه تنها از پرتقال و لیمو کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست.
همچنین باید گفت که دانههای سیاه موجود در کیوی حاوی ویتامین D است.از سوی دیگر، کیوی از میوههای بسیار کمکالری است(در هر ۱۰۰ گرم ۶۱ کالری) و از همین رو مصرف آن در رژیمهای لاغری توصیه میشود.
شاید شنیده باشید که از کیوی برای ترد کردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده میکنند. باید گفت که این میوه به هضم غذاهای گوشتی در بدن نیز کمک میکند.
البته مصرف کیوی در افرادی که به سنگ کلیه دچارند با احتیاط توصیه میشود. در ضمن کیوی را باید با فاصله ۲ تا ۳ ساعت پس از مصرف لبنیات خورد تا از جذب کلسیم آنها جلوگیری نکند.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران دولت مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل هواشناسی آتش سوزی شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
تورم قیمت خودرو مسکن سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون عمو پورنگ سریال سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان آتیلا حجازی لیگ برتر علی خطیر باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی خودروهای وارداتی گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
خواب طب سنتی کبد چرب فشار خون دیابت بیماری قلبی