شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

میوه پرخاصیت


میوه پرخاصیت
در این فصل از سال توجه مردم بیش از هر زمان دیگری به مصرف ویتامین C جلب می‌شود تا از بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری شود.
در بین مردم مرکباتی نظیر پرتقال و لیمو شناخته‌شده‌ترین منبع ویتامین C به شمار می‌آیند که مشتریان زیادی دارند.
اما شاید کمتر کسی به کیوی و خواص آن توجه کند. باید گفت که این میوه مملو از خاصیت است و ویتامین C موجود در آن نه تنها از پرتقال و لیمو کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست.
همچنین باید گفت که دانه‌های سیاه موجود در کیوی حاوی ویتامین D است.از سوی دیگر، کیوی از میوه‌های بسیار کم‌کالری است(در هر ۱۰۰ گرم ۶۱ کالری) و از همین رو مصرف آن در رژیم‌های لاغری توصیه می‌شود.
شاید شنیده باشید که از کیوی برای ترد کردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده می‌کنند. باید گفت که این میوه به هضم غذا‌های گوشتی در بدن نیز کمک می‌کند.
البته مصرف کیوی در افرادی که به سنگ کلیه دچارند با احتیاط توصیه می‌شود. در ضمن کیوی را باید با فاصله ۲ تا ۳ ساعت پس از مصرف لبنیات خورد تا از جذب کلسیم آنها جلوگیری نکند.
منبع : همشهری آنلاین