پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پای قارچ و پنیر


پای قارچ و پنیر
● مواد لازم
▪ یک عدد خمیر پیتزا
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو عدد موسیر خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم قارچ خرد شده
▪ نصف فنجان شیر
▪ نصف فنجان خامه
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ کمی جوز هندی
▪ یک فنجان و نیم پنیر پیتزا
● طرز تهیه
خمیر پیتزا را در قالب کیک پزی که چرب کرده اید قرار دهید. در تابه ای روغن ریخته و موسیر را برای یک دقیقه تفت دهید. سپس قارچ ها را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه حرارت دیده و سرخ شود. سپس مخلوط را روی خمیر پیتزا بریزید. در ظرف مناسبی تخم مرغ را با خامه و شیر بخوبی مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را روی مخلوط قارچ بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ، شیر و خامه را روی پنیر پیتزا ریخته و ظرف را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.


[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران