سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : صفری - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۸۹-۴
در این کتاب, شیوههای علمی نگهداری مواد غذایی به تفصیل بیان میشود .برای این منظور, نخست مولف اهداف نگهداری, مقوله خودکفایی, میزان تولید و مصرف فرآوردههای کشاورزی و علل ضایعات محصولات کشاورزی را شرح میدهد .سپس با این مباحث کتاب را پی میگیرد :((نگهداری مواد غذایی به کمک گرما)), ((ویژگیهای بافتهای گیاهی و حیوانی)), ((نگهداری مواد غذایی در سرما)), ((نگهداری مواد غذایی به روش انجماد)), ((خشکانیدن مواد غذایی)) و ((بستهبندی مواد غذایی)) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی