چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : صفری - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۸۹-۴
در این کتاب, شیوههای علمی نگهداری مواد غذایی به تفصیل بیان میشود .برای این منظور, نخست مولف اهداف نگهداری, مقوله خودکفایی, میزان تولید و مصرف فرآوردههای کشاورزی و علل ضایعات محصولات کشاورزی را شرح میدهد .سپس با این مباحث کتاب را پی میگیرد :((نگهداری مواد غذایی به کمک گرما)), ((ویژگیهای بافتهای گیاهی و حیوانی)), ((نگهداری مواد غذایی در سرما)), ((نگهداری مواد غذایی به روش انجماد)), ((خشکانیدن مواد غذایی)) و ((بستهبندی مواد غذایی)) .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست