سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی


میکروبیولوژی مواد غذایی
نویسنده : جمشیدیان - مجیدماهرانی - بهنوش
زیر نظر : کریم - گیتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۰۵
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۱۱۵ QR /چ۸م۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۸۸۰-۳۸-۳