پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا
نگهداری غذاها
▪ سطح داخلی یخچال باید بطور منظم با دستمال پاک شود.
▪ پسمانده غذاها پس از گذشت سه الی پنچ روز (در یخچال) ارزش غذایی خود را از دست می دهند.
▪ بهترین شیوه برای نگهداری طولانی تر غذاها، فریزری کردن آنهاست.
▪ هنگام گرم کردن پسمانده غذاها حتماً باید غذا آنقدر گرم شود که بخار آن در آمده و هیچ نقطه سردی در آن باقی نماند.
▪ هرگز به منظور آب شدن یخ غذا ها آنها را در یخچال قرار ندهید و یا آب سرد روی آن نگیرید.
[آرزو محمودی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ایران انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان دولت مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی مجلس رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی
تهران بازنشستگان قتل هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت پلیس سلامت قوه قضاییه سازمان هواشناسی سرقت خانواده
بانک مرکزی هوش مصنوعی دلار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان بورس ایران خودرو مسکن
رسانه تصادف سینمای ایران تلویزیون شهید سینما سریال بازیگر قرآن کریم هنرمندان
ژاپن ماهواره دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه آمریکا روسیه نوار غزه حماس اوکراین چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام رئال مادرید
تبلیغات سامسونگ ساخت و ساز ایلان ماسک گوگل فیلترینگ
دیابت سرطان عشق رژیم غذایی ویتامین سازمان غذا و دارو افسردگی استرس پروتئین