سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

چای سیب


چای سیب
● مواد لازم:
▪ برگه ی سیب: ۹۰ گرم؛
▪ دارچین: یک تکه ی کوچک؛
▪ میخک: ۲ عدد؛
▪ گل سرخ: مقداری؛
▪ آب سرد؛ نیم لیتر؛
▪ عسل یا شکر: مقداری.
● طرز تهیه:
سیب و گل سرخ و ادویه ها را داخل آب سرد می ریزیم و روی شعله می گذاریم، وقتی آب جوش می آید حرارت را کم می کنیم و می گذاریم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به طور آهسته بجوشد. در انتها مخلوط را با عسل یا شکر شیرین می کنیم و در استکان سرو می کنیم.
منبع : خانواده ما