سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کمپوت سیب با مایکروفر
سیب : ۵۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
وانیل : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۰.۴ لیتر
سیبها را پوست گرفته و بنا به سلیقه خود آنها را خرد کرده و داخل یک ظرف گود مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده مقداری آن را هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و مجدداً به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله نیز آن را یکبار هم بزنید).
شکر : ۱۰۰ گرم
وانیل : ۱ قاشق مربا خوری
آب : ۰.۴ لیتر
سیبها را پوست گرفته و بنا به سلیقه خود آنها را خرد کرده و داخل یک ظرف گود مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و به مدت ۵-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده مقداری آن را هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و مجدداً به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله نیز آن را یکبار هم بزنید).
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست