چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
بادام
● بادام : Almond نام علمی : Amygdolus
▪ روغن بادام : برای بدست آوردن روغن بادام ، مغز بادام را پس از تمیز كردن و خشك كردن خرد می كنند و بصورت خمیر در می آورند و سپس آنرا تحت فشار قرار داده و روغن آن را استخراج می كنند . این روغن را فشار اول می نامند .تفاله بادام را كه از فشار اول باقیمانده تحت اثر حرارت و مواد شیمیایی قرار داده و روفن فشار دوم را بدست می آورند
بدلیل اینكه روغن بادام گران است معمولا تقلب كرده و آنرا با روغن های دیگر مانند روغن مغز هسته زردآلو و هلو مخلوط كرده و بام روغن بادام می فروشند .همانطور كه گفته د اگر روغن بادام تلخ یا مغز زردآلو و یا هلو تحت اثر آّب قرارگیرند اسید سیانیدریك و آلدئید بنزوئیك تولید می شود كه سمی است بنابراین برای گرفتن روغن از این هسته ها نباید از آب استفاده كرد اسانس بادام تلخ : این اسانس مایعی زلال و بیرنگ است كه در اثر كهنه شدن برنگ زرد كمرنگ در می آید . بوی آن قوی ، طعمش سوزاننده و تلخ و بسیار سمی است . اسانس بادام تلخ بسهولت با اكسیژن هوا تركیب و اكسید می شود . بنابراین باید همیشه محتوی آن كاملا پر و در بسته بوده و در جای تاریك و سرد نگاهدری شود .شكوفه و گل بادام : گل و شكوفه درخت بادام دارای بوی مطبوعی و طعم تلخ می باشد
▪ پوست میوه بادام : بصورت جوشانده مصرف می شود . طرز تهیه آن به این صورت است كه ۵۰ گرم پوست بادام شیرین را در یك لیتر آب ریخته و مدت چند دقیقه آنرا می جوشانند سپس آنرا صاف كرده و مصرف می كنند .
▪ برگ درخت بادام: برای تهیه جوشانده برگ درخت بادام ۵۰ گرم برگ درخت را در یك لیتر آب می جوشانند و سپس صاف می كنند .مغز بادام : معمولا بصورت خشك شده و خام و یا بوداده مصرف می شود
▪ شیر بادام : شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می كنند . برای تهیه آن ۵۰ گرم مغز بادام را كاملا آسیاب كرده كه بصورت پودر در آید . سپس مقدر ۵۰ گرم شكر یا قند به آن اضافه كرده و با یك لیتر آب مخلوط می كنند مایعی مانند شی بدست می آید .نوع دیگر شیر بادام برای كودكان شیر خوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند جانشین شیر مدر و یا مكمل آن باشد بدین ترتیب بدست می آید كه مقدر ۵۰ گرم بادام را بمدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن كنده شود سپس آنرا آسیاب كرده و بصورت پودر در می آیند و مقدر كمی آب را بان اضافه می كنند و بهم می زنند تا بشكل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یك لیتر آب مخلوط و بهم می زنند و سپس مقدر ۵۰ گرم عسل بآن اضافه می كنند تا كاملا حل شود . این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.البته اگر اشخاص بالغ بخواهند از شیر بادام استفاده كنند احتیاجی به صاف كردن آن نخواهد بود .طریقه دیگری كه آسان تر است بدین صورت می باشد كه مقدر ۵۰ گرم بادام پوست كنده یك لیتر آب و ۵۰ گرم عسل یا شكر را در داخل مخلوط كن برقی بریزید و تا مایعی مانند شیر بدست آید .
منبع : سایت دوستان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری