دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

Nokia ۶۲۶۰


Nokia ۶۲۶۰
● آنچه در بسته ی خریداری شده ی شما موجود می باشد :
- گوشی موبایل
- دفترچه راهنما
ـ CD برنامه
- کارت حافظه ۳۲ مگا بایتی
- بند
- شارژر
نوکیا وقتی گوشی ۶۲۶۰ را معرفی کرد که این گوشی تنها گوشی تا شو در بین گوشی های ارائه شده اخیر این شرکت بود . در حقیقت گوشی ۶۲۶۰ از نظر نرم افزاری هیچ تفاوتی با گوشی هایی که از سیستم عامل Symbian ۷.۰s استفاده می کردند نداشت (مثلاً نوکیا ۷۶۱۰) نوکیا با تولید ۶۲۶۰ دو هدف ارائه گوشی تا شو و یک گوشی با صفحه نمایشگر قابل چرخش را به نتیجه رساند .
البته وجود صفحه قابل چرخش جدا از این که یک نوآوری بود بدی هایی نیز با خود به همراه داشت ، از آن جمله می توان به قرار گرفتن اجباری دوربین در قسمت کناری گوشی اشاره کرد که وقتی شما گوشی را در دست می گیرید قطعاً جای انگشتان شما روی دوربین می ماند و آن را کثیف می کند .
یادآوری می کنیم که اولین مدل گوشی تا شویی که صفحه قابل چرخش داشت ، گوشی LG G۷۱۰۰ بود . چرخاندن و نگاه کردن به صفحه در گوشی LG کار غیر متعارف و مشکلی بود . خوشبختانه این اشکال در ۶۲۶۰ وجود ندارد و مسئله خوشایندی که وجود دارد این است که هنگامی که صفحه را می چرخانید دوربین به طور خودکار فعال می شود و عکس برداری توسط دکمه ای که در قسمت کناری گوشی در سمت راست آن قرار دارد ممکن می شود .
این دکمه برای استفاده از PTT) Push to talk) هم استفاده می شود که خود مشکلاتی برای استفاده از این دو کارآیی با هم را بوجود می آورد . همچنین باید اشاره کرد که شما برای عکس برداری تقریبا مجبورید صفحه را بچرخانید تا بتوانید نمای عکس برداری را مشاهده کنید .
ابعاد گوشی در حد تمام گوشی های Smartphone می باشد ولی در میان گوشی های تاشو کمی غیر عادی است . اندازه گوشی mm ۱۰۲x۴۹x۲۳ بوده و می توان گفت که این گوشی هم زنانه و هم مردانه است و به جنس خاصی تعلق ندارد و البته حمل آن برای هر دو گروه بواسطه وزن زیاد آن که ۱۳۰ گرم می باشد دشوار است .
این گوشی در دو رنگ نقره ای و سیاه در بازار عرضه شده است .
از بدی های گوشی می توان به عدم امکان صحبت کردن با گوشی در هنگام بسته بودن آن اشاره کرد . از ویژگیهای غیر معمول این گوشی نیز می توان به قرار گرفتن بخش اتصالات جانبی (Pop-port) و اتصال شارژ گوشی در بالای آن اشاره کرد .
قسمت مادون قرمز (Infrared) گوشی در زیر دوربین گوشی قرار دارد (همانند ۷۶۱۰ و ۶۶۷۰) و دکمه تنظیم صدای مکالمه در سمت راست گوشی قرار دارد .
باطری گوشی (Li-Ion ۷۶۰ mAh (BL-۴C می باشد که طبق گفته شرکت سازنده این گوشی ۲ تا ۴ ساعت در زمان مکالمه و ۱۰۰ تا ۱۴۰ ساعت در حالت استند بای کار می کند . وقتی این گوشی را تست کردیم حدود ۲ روز کار کرد که ۳۵ دقیقه از آن صرف مکالمه و حدود ۲۵ دقیقه آن صرف استفاده از امکانات دیگر گوشی بود . شارژ کردن کامل گوشی هم یک ساعت و نیم طول می کشد .
وقتی در گوشی را باز می کنیم با یک صفحه نمایش TFT ، ۶۵۰۰۰ رنگ که مخصوص گوشی های سری ۶۰ است مواجه می شویم . رزولوشن صفحه ۲۰۸x۱۷۶ پیکسل یعنی mm ۴۱x۳۵ می باشد که ۸ خط نوشته و یک خط مخصوص اطلاعات دیگر را نشان می دهد . در کل صفحه نمایش این گوشی خوب می باشد ، ولی رنگ ها خیلی درخشان نیستند و در مجاورت نور آفتاب به سختی قادر به دیدن صفحه می باشید .
دکمه روشن و خاموش گوشی در بالای صفحه نمایش ، در قسمت راست قرار دارد و به صورت فرورفته می باشد و همانند دیگر گوشی های نوکیا با فشار دادن آن قادر به انتخاب Profile می باشید که البته به نظر می رسد اکثر دارندگان این گوشی به دلیل سختی استفاده از این دکمه ترجیح می دهند از طریق منوی گوشی اقدام به این کار نمایند .
نکته جدید دیگر در این گوشی تقسیم کلید ها به دو قسمت است که دکمه های سبز و قرمز و دکمه های اعداد در قسمت پایینی گوشی قرار دارند و دکمه های دیگر در زیر صفحه نمایشگر در قسمت بالایی گوشی قرار دارند !
باید توجه داشت که برای استفاده از این گوشی حتما باید از دو دست خودتان کمک بگیرید و کار کردن با یک دست غیر ممکن می باشد و مطمئناً هنگام نوشتن SMS احساس خوشایندی به شما دست نمی دهد . دکمه های کمکی (Soft keys) هم در قسمت بالایی قرار دارند که این مسئله باز هم کار با گوشی را سخت و آزار دهنده می کند و جالب این است که در قسمت پایینی گوشی اگر توجه کرده باشید فضای خالی زیادی وجود دارد که سازنده می توانست کل دکمه ها را به قسمت پایینی گوشی منتقل کند .
از سختی کار با این گوشی هرچه بگوییم کم گفته ایم و شما تا با این گوشی کار نکنید دقیقاً متوجه سختی کار با این گوشی نخواهید شد .
رنگ چراغ زمینه سفید است و در بعضی مواقع حروف در صفحه واضح به نظر نمی رسند .
جالب است بدانید که این گوشی از لحاظ کارآیی همانند گوشی های ۷۶۱۰ و ۶۶۷۰ می باشد .
در کل سرعت کار گوشی خوب به نظر می رسد و از برنامه هایی که به صورت آماده روی گوشی نصب شده اند می توان به VPN , Quick word , Quick point و چند بازی مختلف اشاره کرد .
در کل در مورد گوشی ۶۲۶۰ می توان به اندازه بزرگ آن اشاره کرد و مونتاژ گوشی نیز خیلی مناسب به نظر نمی رسد و اشتباهاتی در طراحی ظاهری گوشی به چشم می خورد .
کیفیت تماس در این گوشی خوب است و سطح صدای زنگ معمولی و البته کمی ضعیف به نظر می رسد این مسئله در یک محل شلوغ کاملاً نمود پیدا می کند و قدرت لرزاننده گوشی هم معمولی است و شما می توانید برای صدای زنگ گوشی خود یک فایل MP۳ انتخاب کنید و لازم است توجه داشته باشید که سیستم پخش صدای گوشی Mono می باشد و جالب است که کارخانه سازنده برای این گوشی Mono یک رادیوی Stereo در نظر گرفته است .
این گوشی در کلاس Fashion جای می گیرد (همانند نوکیا ۷۶۱۰ و زیمنس SX۱) .
همچنین دوربینی که برای این گوشی در نظر گرفته شده بسیار ضعیف بوده و حتی با دوربین گوشی های ۶۶۰۰ و ۳۶۵۰ و ۷۶۵۰ نیز قابل مقایسه نیست !
منبع : سایت جی.اس.ام