جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
سوفله پنیر
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
سس مایونز : ۲ فنجان
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
سفیده تخم مرغ : ۶ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
چاشنی هندی : قدری
سس سفید را آماده کرده میگذاریم گرم بماند زرده تخم مرغ را خوب میزنیم کم کم داخل سس سفید میریزیم هم میزنیم دو تا سه قاشق از پنیر را کنار میگذاریم بقیه را داخل مخلوط سس سفید و زرده تخم مرغ میریزیم نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه میکنیم سفیده را جداگانه خوب هم میزنیم بهطوری که کاملاً سفت شده از تخم مرغ زنی نریزد - کمی نمک به سفیده میزنیم و مایه زرده و سفیده و پنیر را داخل سفیده میریزیم بهسرعت هم میزنیم بعد مایه را داخل ظرف نسوز متناسبی میریزیم (ظرف باید کاملاً از مایه پر شود) بقیه پنیر را روی آن میپاشیم.
در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بههیچ وجه در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملاً طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقیماً کف فر قرار داد ولی سوفله اگر در ظرف آب قرار بگیرد لطیفتر میشود. سوفله را میتوان با یکی از سبزیهای فوق تهیه کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست