شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
بیوشیمی کامبوجا

محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۰/۲۶
رده دیویی : ۶۱۵.۳۲۹
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۰-۰۶۰۵-X
در این کتاب نخست از تاریخچه قارچ کامبوجا سخن به میان میآید, سپس ترکیبات و خواص آن به تفصیل تشریح میشود .توان همزادیی کامبوجا در مورد ترکیبات زاید با داخلی و خارجی, توان آنتیبیوتیکی کامبوجا و از بین بردن طیف گستردهای از میکروبهای مضر, افزایش بازده هضم و جذب مواد غذایی, دخالت در فرایندهای انرژی زایی, لطافت و زیبایی پوست و مو, جلوگیری و کنترل عوارض و مشکلات حاد نظیر سرطان, و افزایش مقاومت دفاعی بدن در مقابل آلوده کنندهها از جمله مباحث کتاب به شمار میآید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست