دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
تلاش بزرگ و تازه «کونتادور»
![تلاش بزرگ و تازه «کونتادور»](/mag/i/2/6l41n.jpg)
از آن جا که او سال پیش توردو فرانس مطرح ترین مسابقه در میان تورهای ۳ گانه فوق و به واقع مهمترین مسابقه عالم دوچرخه سواری را فتح و بهار امسال «دور ایتالیا» (جیرو) دومین «تور» عالم و دیگر تور کلاسیک را نیز ضمیمه آن کرد، اگر ظرف هفته های پیش رو ووئلتا را هم ببرد، در ۲۵ سالگی پرونده فتوحاتش را کامل خواهد کرد و یکی از معدود رکابزنان دوران معاصر خواهد شد که هر سه را فتح کرده است و کارنامه اش کاملتر خواهد شد.
کونتادور به واقع امسال اولین دوچرخه سوار غیر ایتالیایی از سال ۱۹۹۶ به بعد شد که در جیرو اول شده است و اگر نتوانست از عنوان قهرمانی اش در پیکارهای «دور فرانسه» امسال دفاع کند، به این سبب بود که به اتهام خاطی تشخیص داده شدن تیم او (آستانا) و اعلام رواج دوپینگ در آن، از پذیرش این تیم در پاریس خودداری کردند.
قبل از این که کونتادور به آستانا بیاید، ماجراها و رسوایی های دوپینگ در این تیم روی داده بود و او بخشی از آن نبود، اما وی پرونده ای مجزا در ارتباط با ماجرای موسوم به «عملیات پوئرتو» که از مهمترین پرونده های دوپینگ در اسپانیا است، دارد. با این حال آن قضیه و عدم حضور او در دور فرانسه ممکن است در ارتباط با «ووئلتا» به نفع کونتادور تمام شود، زیرا او استراحت کرد و برخلاف سایر رکابزنان بزرگ که تیرماه با شرکت در توردوفرانس جان به لب شدند، انرژی کلانی را از دست نداد و حالا اشتهایی بیشتر از سایر رکابزنان ـ عمدتاً کوفته ـ «دور اسپانیا» دارد و اگر کار به استقامت بکشد (که بعید است نکشد) او این سلاح اضافی را برای از میدان به در کردن رقبایش خواهد داشت. اضافه بر این کونتادور هم تیمی های قوی و خوبی هم دارد که می توانند او را در ووئلتا همراهی و تقویت کنند. دو تن از آنها لوی لیپ هایمر امریکایی و آندرس کلودن هستند.
اولی در مسابقات اخیر دوچرخه سواری المپیک پکن مدال برنز دوچرخه سورای «روی جاده» را برد و دومی که آلمانی است از متخصص های «تور»های طولانی و کلاسیک است و امتیاز اضافی این دو رکابزن این است که مثل خود کونتادور امسال در مسابقه های دور فرانسه غایب بودند و در نتیجه اینک سرحال تر و شاداب تر هستند.
در همین حال هر یک از دو رکابزن و «هم تیمی» فوق در عین این که می توانند راه قهرمانی را برای کونتادور هموار و مساعد سازند، قادرند خود نیز عنوان قهرمانی را به دست آورند ولی آنچه کونتادور را بر آنها رجحان می بخشد، امتیازات بی شمار میزبانی و این نکته است که وی در حضور هزاران طرفدار خود و میلیون ها ورزشدوست اسپانیایی رکاب می زند و اگر با استفاده از این فاکتور قهرمان شود به نوادری مثل ژاک انکتیل و برنار هینو از فرانسه، ادی مرکس از بلژیک و فلیس گیموندی از ایتالیا می پیوندد که توانسته اند هر ۳ تور کلاسیک را ببرند و این افتخار بزرگی است که شامل حال میگل ایندوراین اسپانیایی، مارکو پانتانی ایتالیایی و حتی لنس آرمسترانگ امریکایی هم نشده است. کونتادور به رغم مشکلات دو روز نخست رقابت های «ووئلتا ۲۰۰۸» می گوید: «میزان آمادگی من از زمان برگزاری دور ایتالیا هم بیشتر است و این را نه فقط به لحاظ جسمانی و فنی بلکه روحی نیز می گویم. اگر به این مهم دست یابم، یک کار تاریخی خواهد بود. این را می دانم که مردم کشورم نیز در این باره هیجان زده اند و خیلی ها حتی از حال مرا قهرمان پیشاپیش این تور می دانند، اما آنها از حقایق مطلع نیستند و نمی دانند که این راه چقدر سخت است.
منبع: sky
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست