شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
فوائد آجیل
در عید نوروز طبق آئین سنتی و مذهبی مردم به دیدار هم رفته و سال نو را با دید و بازدید دوستان و اقوام آغاز میکنند. از دیرباز در این دید وبازدیدها استفاده آجیل رایج بوده است. براساس شواهد آجیل از ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد، براساس شواهد آجیل از ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد، بهعنوان منبع غذائی انسان بوده و حاوی موادغذائی ارزشمندی است.
● آجیل دارای فاکتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم کلسیم خون نیز مؤثر است.
● آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیک و عناصری چون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.
در هر ۳۰ گرم آجیل ۱۲ تا ۱۴ گرم چربی وجود دارد که این چربی برخلاف چربیهای حیوانی مثل کره، گوشت و... در عروق رسوب نمیکند و حتی موجب کاهش میزان کلسترول و چربی بد خون میشود.
● میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل میتواند نیاز بدن را تأمین کند.
● آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در کار مغز بسیار مؤثر هستند.
● مصرف آجیل میتواند باعث کاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.
● مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری میکند.
● آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت میکند.
چند نکته بهداشتی در مورد مصرف آجیل:
● از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده که خاصیت سرطانزائی دارند، خودداری کنید.
● از مصرف مغز گردوهائی که بهدلیل کپکزدگی، سیاه شدهاند، خودداری کنید.
● از مصرف محصولاتی مانند معجون که حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند بهطور جدی و بهویژه در سفر خودداری کنید.
از خرید و مصرف انواع آجیل و خشکبار از افراد دورهگرد و از مکانهائی که مطمئن نیستید اجتناب کنید.
● آجیل دارای فاکتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم کلسیم خون نیز مؤثر است.
● آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیک و عناصری چون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.
در هر ۳۰ گرم آجیل ۱۲ تا ۱۴ گرم چربی وجود دارد که این چربی برخلاف چربیهای حیوانی مثل کره، گوشت و... در عروق رسوب نمیکند و حتی موجب کاهش میزان کلسترول و چربی بد خون میشود.
● میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل میتواند نیاز بدن را تأمین کند.
● آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در کار مغز بسیار مؤثر هستند.
● مصرف آجیل میتواند باعث کاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.
● مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری میکند.
● آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت میکند.
چند نکته بهداشتی در مورد مصرف آجیل:
● از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده که خاصیت سرطانزائی دارند، خودداری کنید.
● از مصرف مغز گردوهائی که بهدلیل کپکزدگی، سیاه شدهاند، خودداری کنید.
● از مصرف محصولاتی مانند معجون که حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند بهطور جدی و بهویژه در سفر خودداری کنید.
از خرید و مصرف انواع آجیل و خشکبار از افراد دورهگرد و از مکانهائی که مطمئن نیستید اجتناب کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد توماج صالحی جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران سیل هواشناسی پلیس کنکور وزارت بهداشت بیمارستان سلامت زنان سازمان سنجش
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سینما سریال تلویزیون سریال پایتخت قرآن کریم موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی نخبگان سامسونگ مدیران خودرو اپل فناوری آیفون ناسا بنیاد ملی نخبگان ربات رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا افسردگی آلزایمر