چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی خانگی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ استکان
▪ روغن: یک لیوان سرخالی
▪ شکر: یکدوم لیوان
▪ وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ تخممرغ: ۴ عدد
▪ شکر: یک لیوان
▪ آب: یک لیوان
▪ عرق بهار نارنج: یکدوم لیوان
▪ پودر پسته: کمی برای تزئین.
● طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را ۸ دقیقه با همزن دستی میزنیم بعد کم کم روغن را اضافه کرده و مرتب به هم میزنیم. سپس مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه میکنیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن بصورت دورانی به هم میزنیم تا پف کند بعد مایه را داخل ظرفی که آن را چرب کردهایم میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و آن را در فر گذاشته تا به مدت یک ربع با حرارت ۱۶۰ سانتیگراد میپزیم.برای تهیه شربت یک لیوان شکر و یکدوم لیوان عرق بهار نارنج و یک لیوان آب را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید. پس از آن که کیک پخته شد تا زمانی که هنوز گرم میباشد آن را بریده و شربت را به فاصله ۳ تا ۴ ساعت بعد از بار اول میریزیم تا خمیر نشود و سپس روی آن را با پودر پسته تزئین میکنیم. عکس بالا
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست