شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
فیله ماهی با ژامبون گوشت
● مواد لازم :
▪ فیله ماهی شیر :۱۵ عدد(به صورت برید ه شده)
▪ خامه :چهار قاشق غذاخوری
▪ ژامبون گوشت : ۱۵ ورق
▪ جعفری خردشده :۲ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پیتزای رنده شده :۱۵۰ گرم
▪ آبلیمو :۱ قاشق خوری
▪ شوید تازه: چند برگ
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
● طرز تهیه:
فیله های ماهی را به صورت انگشتی بریده و به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم و به همراه شوید تازه داخل کاغذ آلومینیوم میپیچیم و درب آن را می بندیم.این بسته را به مدت ۵ دقیقه داخل قابلمه آب جوش قرار میدهیم و درب آن را به صورت بسته میگذاریم بپزد.سپس ماهی را از کاغذ خارج کرده آب ماهی را در ظرف دیگری جمع میکنیم.خامه را به آن می افزاییم.سس مورد نظر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوشانده سپس به آن نمک و فلفل و آبلیمو میزنیم.بعد از آن وسط هر ژامبون را یک تکه فیله ماهی گذاشته و آن را پیچانده در ظرف پیرکس که چرب شده میگذاریم.روی ژامبون ها را سس میریزیم و پنیر پیتزای رنده شده و جعفری خرد شده را روی آن میپاشیم و به مدت ده دقیقه با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت میپزیم.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۰.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست