جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کوکی فندق و بادام
● مواد لازم:
▪ سفیده تخم مرغ : ۲عدد کوچک
▪ پودر قند :نصف پیمانه و یک قاشق سوپخوری سر پر
▪ پودر فندق بوداده ۲ پیمانه سر خالی
▪ پودر بادام ۲ پیمانه سر خالی
▪ آرد ۲ قاشق سوپخوری
▪ شکلات ۷۵ گرم روغن مایع یک قاشق مربا خوری
● طرز تهیه:
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا پف کند.پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا حدی که سفیده کاملا سفت شود.سپس پودر قند و پودر بادام و آرد را که با هم مخلوط کرده ایم اضافه میکنیم.این بار با قاشق هم میزنیم و در یک کیسه با سر قیف ساده با قطر یک و نیم سانت از مواد به طول ۸ سانت داخل سینی فر میریزیم.(سینی را قبلا کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم)و به مدت ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه سانتی گراد می پزیم و سپس با شکلات باز شده تزیین میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم حجاب دولت نیکا شاکرمی چین رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران هواشناسی تهران یسنا سیل هلال احمر آتش سوزی روز معلم قوه قضاییه معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز سایپا
موسیقی عمو پورنگ تلویزیون سریال لیلا بلوکات ساواک عفاف و حجاب سینمای ایران تبلیغات مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال آتیلا حجازی علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا اپل گوگل اینستاگرام عکاسی تلفن همراه کولر
خواب فشار خون کبد چرب