دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا


خواص غذاها 'غذاهای شادی‌بخش و غم‌آفرین'


خواص غذاها 'غذاهای شادی‌بخش و غم‌آفرین'
نویسنده : فروزین - طهمورث
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۵/۰۶
رده دیویی : ۶۱۳.۲
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۵۱۴-۴۰-۱

نقش و تاثیر غذاهای مختلف در حالات روحی و روانی همراه با توصیه‌های غذایی برای رفع ناراحتی‌ها و بیماری‌هایی چون استرس, خستگی فکری و جسمی, فراموشی, افسردگی, وسواس, صدای ناهنجار, تندخویی و عصبانیت و بدبینی, مطالب جمع آمده در کتاب است .افزون بر آن, در بخشی از کتاب انواع غذاهای حاوی کلیسم, ید, فسفر, سدیم و ویتامین Bمعرفی شده است .