چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
سبزیها و میوههای فرآیند شده
در تهیه میوه و سبزیهای منجمد، تخمیر شده یا خشک، روشهایی مورد استفاده قرار میگیرند که باعث کاهش یا از بین بردن میکردارگانیزمهای آلوده کننده میگردند. شستشوی فراوردهها، میکروارگانیزمهای آلوده کننده را مخصوصا انهایی که در روی سطح سبزی و گیاه وجود دارند کاهش میدهد. حرارت دادن سبزیها و میوههایی که قبل از فرایند مرحله آنزیم زدایی در مورد آنها انجام میشود (حرارت ۸۶تا ۹۸درجه سانتیگراد) باعث کاهش و از بین رفتن بسیاری از ارگانیزمهای مقاوم به حرارت شده و فقط اسپورها زنده میمانند. استفاده از مواد ضدعفونی کننده کلر که به صورت اسپری در آب پاشیده میشوند، باعث کاهش آلوده کننده میگردد.
غلظت نسبتا بالای سولفوردیاکسید (اغلب PPM ۲۵۰۰یا بیشتر) در بسیاری از سبزیها و میوههایی که به منظور خشک شدن انتخاب میشوند اکثر فرمهای نباتی باکتریها را از بین میبرد. انجماد و خشک کردن نیز باعث از بین رفتن بسیاری از میکروارگانیزمها میشوند.کاهش بیشتر در طول دوران نگهداری فراورده به صورت منجمد یا خشک حاصل میگردد و میزان کاهش بستگی به شرایط انبار، نوع ماده غذایی و میکروفلور غالب دارد. فلور غالب سبزیجات منجمد اکثرا از نوع باکتریهای ساپروفیت(گندروی)هستند
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت زنان تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران آموزش و پرورش
بانک مرکزی دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما تئاتر موسیقی کتاب فیلم دفاع مقدس نون خ
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن نتانیاهو افغانستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اپل گوگل پهپاد همراه اول آیفون ماه
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر