شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
آیا مایکروویو مواد مغذی غذا را از بین میبرد؟
اجاقهای مایکروویو مواد مغذی خوراکیها را از بین نمیبرند، اما سبزیجاتی که آبپز میشوند، به سرعت محتوای ویتامینهای خود را از دست میدهند.
در یک بررسی در دانشگاه کورنل در آمریکا هنگامی که اسفناج درون مایکروویو پخته شد، اغلب مواد ویتامینهای آن حفظ شد.
اما هنگامی که سبزیجات دارای برگهای سبز که غنی از اسیدفولیک - نوعی ویتامینB - را آبپز کردند، ۷۷ درصد اسید فولیک خود را از دست دادند.
گوشتی که با مایکروویو پخته شده بود، نیز نسبت به گوشت سرخکرده در ماهیتابه بیشتر مواد مغذی خود را حفظ کرد.
در یک بررسی دیگر در اسپانیا در سال ۲۰۰۳ کلم براکلی که با مایکروویو آبپز شده بودند، بیشتر مواد آنتیاکسیدان خود را از دست داد. اما پختن کلم بدون آب یا بخارپز کردن آن به حفظ ویتامینهای آن کمک میکند.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان انتخابات شورای نگهبان حسن روحانی حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی آتش سوزی یسنا باران فضای مجازی هلال احمر آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مسکن بانک مرکزی تورم قیمت دلار دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان رضا عطاران بی بی سی تلویزیون صداوسیما موسیقی سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اینستاگرام اپل ناسا گوگل صاعقه موبایل تلفن همراه عکاسی
استرس کبد چرب فشار خون گرما