جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سبزی و کالباس


سالاد سبزی و کالباس
● مواد لازم
▪ یک دسته کوچک برگ اسفناج یا برگ شاهی
▪ سه لایه کالباس
▪ یک چهارم فنجان سرکه سیب
▪ چهار قاشق مرباخوری شکر
▪ نمک و فلفل
▪ کمی فلفل قرمز
▪ کمی خردل
● طرز تهیه
برگ سبزی را بخوبی بشویید. کالباس را خرد کرده و در تابه ای به آرامی حرارت دهید.
سپس آن را روی کاغذ مخصوص جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.سرکه سیب و شکر را با هم مخلوط کنید.
سبزی و کالباس را در ظرف مناسبی ریخته و پودر خردل و فلفل را به آن اضافه کنید و مخلوط شکر و سرکه سیب را روی آن بریزید و عصرانه را به صورت گرم میل کنید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران