چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
گوجه فرنگی پرشده(هندی)
●مواد لازم برای ۶ نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد
کره=۵۰ گرم
پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط
روغن=۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم
فلفل سبز=۱ عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
● طرز تهیه:
۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.
۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.
۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
۸.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.
فریال
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد
کره=۵۰ گرم
پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط
روغن=۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم
فلفل سبز=۱ عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
● طرز تهیه:
۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.
۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.
۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
۸.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست