جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
مروری بر وضعیت اسفبار زنان عراقی
دستاورد ایجاد دمکراسی در عراق ۸ میلیون زن بی سرپرست و کشته شدن بیش از یک میلیون شهروند عراقی بوده است.
حمله نیروهای ائتلاف به سرکردگی آمریکا و انگلیس در مارس ۲۰۰۳ به عراق، به بهانه مبارزه با تروریسم و توسعه دموکراسی در یک کشور تحت حکومت دیکتاتوری وضع اقتصادی مردم قحطی زده عراق را بدتر و بغرنج تر کرد، بطوریکه زنان بی سرپرست عراق را به ۸ میلیون افزایش داد.
زنان بی سرپرست و خانواده های فقیر در یک کشور جنگ زده تحت اشغال که هیچ امیدی برای زنده بودن تا ساعتی دیگر ندارند، بایستی از چه منبعی کسب درآمد کنند؟
و اینچنین بود که توسعه دموکراسی آمریکایی، با گسترش آمار افزاینده فساد اخلاقی در عراق رابطه تنگاتنگ یافت. بسیاری از زنان و دختران جوان عراق، در این گیرودار به خارج از عراق و کشورهای همجوار (سوریه، امارات متحده، اردن و...) به امید زندگی بهتر مهاجرت کرده و بسیاری از آنان نیز قربانی تجارت مقاطعه کاران و دلالان جنسی قرار گرفته و در خود عراق به عنوان تأمین کننده جنسی نیروهای اشغالگر و یا همین کشورهای همسایه به صنعت فحشا سپرده شدند. صنعتی که سود آن بیش از قاچاق مواد مخدر و اسلحه در بازارهای بین المللی است.
آمار زنان و دختران ناپدید شده بعد از تهاجم نیروهای ائتلاف به عراق بنا به گزارش رسمی "سازمان غیردولتی زنان در عراق" به ۴ هزار نفر می رسد که ۲۰ درصد آنان کمتر از ۱۸ سال دارند.
در واقع این دختران و زنان که بعضاً توسط پدران و خانواده های بی بضاعتشان به بهایی کمتر از ۵۰۰ دلار فروخته می شوند تا در درجه اول خود آنها از گرسنگی نمرده و درآمد بخور و نمیری فقط برای زنده بودن داشته باشند و هم از طرفی با فروششان مبلغ ناچیزی نصیب خانواده گردد، تا چند صباحی بیشتر زنده بمانند و شاهد جنایات بیشتری از سوی اشغالگران باشند.
به جرأت می توان گفت، بازار تجارت زنان در منطقه خاورمیانه، از سال ۲۰۰۳ با ورود دختران جوان و زنان عراقی تحولی جدی یافت و مشتریان این زنان، که عمدتاً از اعراب حاشیه خلیج فارس و بطور خاص کشور سعودی عربستان هستند، بیش از پیش به این بازار توجه نشان دادند.
دلالان جنسی و مقاطعه کاران در ازای دادن خانه و غذا به آنها با درجه بندی و رتبه گذاری آنها به کسب درآمدهای کلان توسط آنان برای خود می پردازند.
بازرا این تجارت در کشورهایی چون امارات و اردن بسیار داغ است. در این کشورها به خصوص امارات اولویت با دختران باکره است. دلالان جنسی در ازای واگذاری دختران باکره به شیوخ عرب، مبالغ قابل توجهی دریافت می کنند.
سفر بازیگران آمریکایی مانند "آنجلینا جولی" هنرپیشه هالیوودی نیز به عراق و سوریه و تلاش برای ساختن چهره ای ضد بوش از آنها با گرفتن ژست های نوع دوستانه در مورد زنان عراقی امری مضحک جلوه می نماید. وی در سفر اخیر خود به عراق و سوریه بر این مسأله که عراقی ها بایستی نسبت به حقوق خود آگاه باشند تأکید کرده بود!
شاید این طنزی تاریخی باشد که هرچه بیشتر به رو کردن چهره کثیف دموکراسی صادراتی تمدن غرب به کشورهای جهان سوم کمک می نماید؛ چرا که آنجلینا جولی خود ساخته و پرداخته همین تمدن است و شهرت خود را مدیون بازیگری در راستای اهداف همین نظام است. حال چگونه می توان باور کرد که این عامل قصد عبور از ساختاری را دارد که مثل پیله در اطراف وی تنیده شده است.
منبع : برنانیوز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست