شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

میوه های قرمز خواص بیشتری دارند


میوه های قرمز خواص بیشتری دارند
میوه های قرمز خواص بیشتری نسبت به دیگر میوه ها دارند . تا جایی كه خوردن میوه های قرمز پنج وعده در روز توصیه می شود . به تازگی دانشمندان می گویند :
انواع میوه های قرمز نه تنها آنتی اكسیدان لازم را به بدن می رسانند بلكه عفونت های مجاری ادرار و التهابات را هم از بین می برندو همچنین خطر ابتلا به سرطان را هم كاهش می دهند . برای مثال هندوانه جزء یكی از میوه هاست كه دارای فیبر و ویتامین های A . C و پتاسیم است و هر چه رنگ میوه های قرمز تیره تر باشد مواد معدنی و ویتامین های سودمند بیشتری در آن نهفته است . هندوانه یك میوه ی بسیار مفید است و حتی پوست و تخم آن هم خوردنی و پر از خاصیت می باشد .
منبع : سایت دوستان


همچنین مشاهده کنید