یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کوفته پنیر


● مواد لازم :
لوبیاسفید= ۱ پیمانه
کدو= ۲ عدد
هویج= ۲ عدد
سیب زمینی=۴ عدد
ذرت=۱ پیمانه
کنجد=۱ قاشق غذاخوری
پنیرسفید=۱۰۰ گرم
جعفری و گشنیز=۲ قاشق غذاخوری
آرد لپه=۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=کمی
روغن برای سرخ کردن
ادویه مخصوص=۲/۱ قاشق چایخوری
● طرزتهیه:
لوبیاسفید را از شب قبل خیس کرده با کمی آب و نمک می پزیم به طوری که آب نداشته باشد آنها را له کرده و بعد کدو، هویج، پنیرسفید را رنده می کنیم و سپس سیب زمینی و ذرت پخته شده را له می کنیم آرد لپه و کنجد نمک، فلفل، کمی ادویه مخصوص و سبزی گشنیز و جعفری را به مواد اضافه می کنیم خوب ورز می دهیم و توی دست کوفته را درست می کنیم و بعد توی کمی آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ نموده و در توری گذاشته که روغن اضافی کشیده شود در ظرف مورد نظر چیده تزئین می کنیم این کوفته را با سس گوجه و تمبرهندی سرو می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید