چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا


کارآفرینی (ارزش‌آفرینی) به روایت برایان تریسی


کارآفرینی (ارزش‌آفرینی) به روایت برایان تریسی
برایان تریسی، یکی از نامداران توسعه فردی در جهان است. کتاب‌ها و نوشته‌های او اکنون مدتی است با پذیرش فراوانی در ایران روبه‌رو شده که امیدواریم در این میان اندیشه‌های ایشان به یاری عقل سلیم به ابزاری مناسب برای کوشش بیشتر کارآفرینان (ارزش‌آفرینان) ایرانی تبدیل گردد.
● آموزش‌های کارآفرینی (ارزش‌آفرینی) به روایت برایان تریسی
برایان معتقد است که انسان با تلاش پیگیر می‌تواند زندگی خود را به‌دست گیرد. او با تکیه بر قانون علت و معلول می‌گوید: هر چیز به دلیلی رخ می‌دهد، برای هر علتی، معلولی هست و برای هر معلولی، علت یا علت‌های به‌خصوصی وجود دارد، چه از آنها اطلاع داشته باشی، چه نداشته باشی، چیزی به اسم اتفاق وجود ندارد. در زندگی هر کاری را که بخواهی می‌توانی انجام بدهی به‌شرط آنکه؛
۱) تصمیم بگیری که به‌طور دقیق چه می‌خواهی.
۲) همان کاری را بکنی که کسانی که در این راه موفق شده‌اند، انجام داده‌اند.
او همچنین بر این باور است که مطمئن‌ترین راه برای ثروتمند‌شدن این است که کار موفقی را برای خودت طرح‌ریزی کنی و به مرحله اجرا درآوری. هیچ‌کس با کارکردن برای دیگران قدرتمند نمی‌شود. تولیدات یا خدماتی که تو ارائه می‌دهی، کافی است تنها ۱۰درصد بهتر از رقیبان باشد تا راه را برای پیروزی تو هموار کند. بهترین و مطمئن‌ترین راه برای راه‌اندازی یک کار جدید این است که بدون سرمایه یا با مقدار کمی سرمایه شروع کنی و بعد پله به پله با استفاده از سود به‌دست آمده پیش بروی. کسانی که با پول خیلی کم شروع می‌کنند، در مقایسه با کسانی که با پول خیلی زیاد شروع می‌کند، احتمال موفقیت بیشتری دارند.
● گزیده‌ای از سخنان سودمند
ـ هرچقدر به خودت احترام بگذاری، دیگران هم به همان اندازه به تو احترام خواهند گذاشت.
ـ هر موفقیت بزرگی برایند صدها، بلکه هزاران تلاش کوچک است که ممکن است هرگز کسی آنها را نبیند یا تحسین نکند.
- زندگی تو تحت کنترل فکرهای توست اگر می‌خواهی زندگی آینده‌ات با زندگی فعلی‌ات متفاوت باشد، باید فکرهای فعلی‌ات را تغییر بدهی.
ـ موفقیت و رسیدن به هدف، با سختکوشی به‌دست می‌آید. هر وقت شک داری موفق شوی یا نه، سخت‌تر تلاش کن. اگر به نتیجه نرسیدی، باز هم تلاش کن.
ـ ثبت هدف‌هایت روی کاغذ، احتمال رسیدن به آنها را هزار درصد افزایش می‌دهد.
- تصمیم‌های عجولانه به‌طور تقریبی همیشه تصمیم‌های نادرستی هستند.
ـ در تصمیم‌گیری عجله نکن.
ـ انعطاف‌پذیر باش، همیشه این احتمال را بده که ممکن است حق با تو نباشد.
ـ اگر برای شروع کار مشکلی داری، بی‌درنگ قسمت کوچکی از کار را انجام بده تا راه بیفتی.
ـ زندگی‌ات را آسان کن. مدام به دنبال راه‌های حذف کارها و فعالیت‌های غیرضروری باش.
ـ انسان‌های معمولی ۵۰درصد از وقت‌شان را صرف دوستی‌ها و انجام کارهای شخصی بیهوده می‌کنند. تو چطور؟ در عصر دانایی، نقطه شروع موفقیت مطالعه است. باید روزی یک تا ۲ ساعت از وقت خود را به مطالعه درباره حرفه‌ات بپردازی. خلاصه کنم اندیشه‌های گفته‌شده اکنون راه‌حل ساده و عملی را برای بسیاری از جوانان ارزشمند و اندیشمند ایرانی ارائه می‌کند که امیدوارم به گوش‌مان فرو رود.
منبع : روزنامه تهران امروز