شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

بررسی مسابقه های پینگ پنگ جوانان آسیا


بررسی مسابقه های پینگ پنگ جوانان آسیا
مسابقه های پینگ پنگ قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا از ۳ مرداد ماه به مدت ۶ روز در شهر هونگ سونگ كره جنوبی برگزار می شود و تیم های ملی دختران و پسران ایران نیز در این پیكارها حضور دارند.
در تیم جوانان پسر ایران نوشاد عالمیان، با رنكینگ ۱۸۷ و امیر چراغیانی با رده ۱۹۴ جهان، حمیدرضا طاهرخانی و مسعود یعقوبی به مربیگری محمدرضا میرالماسی و در تیم نوجوانان پسر سیدپوریا عمرانی، نیما عالمیان و شاكر شجیرانی و مربیگری جمیل لطف الله نسبی عضویت دارند.
در قسمت دختران سیده محجوبه عمرانی، آنا فیاضیان، مریم صامت، پریسا صمدی و در نوجوانان سحر رهنما به عنوان بازیكنان و فرشته سموعی مربی و زینب الیاس وند سرپرست تیم دختران اعزامی را تشكیل می دهند.
در مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا قسمت پسران در جوانان ۱۴ تیم و در نوجوانان ۹ تیم و در بخش دختران ۱۳ تیم جوانان و ۷ تیم در نوجوانان حضوردارند كه تیم ایران در نوجوانان دختر فقط در انفرادی شركت خواهد كرد.
در جوانان پسر ژاپن شانس اول قهرمانی محسوب می شود. این تیم با تمام قدرت پای به عرصه بازیهای هونگ سونگ می گذارد.
میزوتانی نفر اول رنكینگ جهانی و كنتا ماتسودریا نفر سوم رده بندی جهان در تركیب ژاپن قرار دارند. چین تایپه نیز از ۲ بازیكن ارزنده خود چینگ هونگ نفر دوم رده بندی جهان و چن ان نفر دوازدهم جهان استفاده می كند.
مدعی قهرمانی تمامی مسابقات پینگ پنگ جهان یعنی چین به جز لی یانگ كه رده پنجم جهان را در اختیار دارد با تركیب جدید به مقابله رقبای آسیایی خود می رود و علی رغم داشتن بازیكنان متعدد در رده بندی جهان چینی ها ترجیح داده اند با افراد جدید در پیكارها شركت كنند. اصولاً چینی ها مسابقات جوانان آسیا را جدی نمی گیرند و توان خود را در بازیهای جوانان جهان متمركز می كنند.
از دیگر كشورهای مطرح در این بازیها هنگ كنگ، كره جنوبی، اندونزی را می توان نام برد. هند، ایران، قزاقستان، قطر، ماكائو، سنگاپور، عربستان و ویتنام دیگر كشورهای حاضر در این بازیها هستند. سال گذشته در كیتا كیوشو ژاپن تیم های كره جنوبی و چین و ژاپن عناوین برتر را به خود اختصاص دادند و تیم كشورمان در مكان هفتم ایستاد. در قسمت نوجوانان پسر نیز ۹ تیم با هم به رقابت خواهند پرداخت كه شانس قهرمانی كره جنوبی، چین و ژاپن از دیگران بیشتر است. هنگ كنگ، هند، ایران، قطر و ماكائو دیگر تیم های حاضر هستند.
در بخش دختران جوان ۱۳ تیم شركت دارند كه جدال چین، ژاپن و كره جنوبی دیدنی خواهد بود و چین تایپه نیز تهدیدی برای این ۳ كشور است.
هنگ كنگ، هند، ایران، قزاقستان، ماكائو، سنگاپور، سری لانكا، تایلند و ویتنام دیگر كشورهای حاضر در جوانان دختر آسیا هستند.
در نوجوانان كه ایران فقط در قسمت انفرادی شركت می كند ۷ تیم چین، هنگ كنگ، هند، ژاپن، كره جنوبی (۲ تیم) و سنگاپور حضور دارند. بازیهای تیمی قهرمانی جوانان آسیا به صورت ارنج سوئیتلینگ در ۴ گروه به صورت دوره ای برگزار می شود و تیم های اول و دوم هر گروه به مرحله بعد كه به طور حذفی انجام خواهد شد راه خواهند یافت. بازیهای تیمی نوجوانان به صورت ارنج كوربیلون خواهد بود.
تیم جوانان پسر ایران با توجه به كسب عنوان هفتم سال گذشته یكی از سیدهای هشتگانه گروه بندی مرحله مقدماتی خواهد بود ولی تیم دختران ایران كه عنوان دهم سال گذشته را در اختیار دارد بدون سید در جدول قرعه كشی می شود.
منبع : روزنامه ایران ورزشی


همچنین مشاهده کنید