دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
خاویار بادنجان
بادمجان : ۱ عدد
پیاز : ۲ عدد
فلفل سیاه : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش : ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.
پیاز : ۲ عدد
فلفل سیاه : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش : ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی پزشکیان دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات
قتل قوه قضاییه شهرداری تهران هواشناسی پلیس سازمان هواشناسی تهران اربعین تب دنگی پشه آئدس وزارت بهداشت گرمای هوا
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو واردات خودرو قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان برق سایپا بانک مرکزی
سعید راد سینمای ایران دفاع مقدس فضای مجازی سینما بازیگر تلویزیون کربلا عاشورا محرم تئاتر موسیقی
دانشگاه فناوری دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه شیر دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ یمن آمریکا روسیه فلسطین غزه ترامپ جنگ غزه چین ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران المپیک 2024 پاریس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک سپاهان
سامسونگ ایلان ماسک سرعت اینترنت تلفن همراه فیلترینگ گوگل ویندوز
تغذیه فشار خون خواب رژیم غذایی بیماری دیابت استرس افسردگی ویتامین چای بارداری