دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

خاویار بادنجان


بادمجان  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.