دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نکاتی برای استفاده مجدد از روغن


نکاتی برای استفاده مجدد از روغن
▪ برای استفاده مجدد از روغن موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
۱) به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.
۲ ) اجازه بدهید تا روغن سرد بشود.
۳ ) به محض سرد شدن روغن، آن را تصفیه کنید ( از صافی ریز عبور دهید) و در ظرف شیشه‌ای ریخته و درب ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.
۴) این ظرف را در جای تاریک، ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید. این روغن در یخچال ممکن است ظاهر ابرمانند پیدا کند که این حالت با خارج کردن آن از یخچال باید برطرف شود.
۵ ) بعد از هر بار استفاده از این روغن، عملیات بالا را تکرار کنید.
▪ با بروز نشانه‌های زیر روغن را دور بریزید:
- ایجاد کف در سطح روغن
- تیره شدن روغن
- بوی نامطبوع
- عدم تشکیل حباب روی روغن،هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می‌اندازید.
- غیر روان بودن روغن، هنگام ریختن آن در ظرف
منبع : روزنامه تهران امروز