پنجشنبه, ۱۳ دی, ۱۴۰۳ / 2 January, 2025
مجله ویستا


میکروبیولوژی مواد غذایی


میکروبیولوژی مواد غذایی
نویسنده : گروه‌مولفین‌سنجش‌اول -
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۲۴
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۱۵/م۹۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۸۷۶-۵۴-۸