چهارشنبه, ۲۱ آذر, ۱۴۰۳ / 11 December, 2024
مجله ویستا

خواص آوکادو


برعکس آنچه که بسیاری از ما فکر می‌کنیم، آوکادو یک میوه نیست، بلکه یک سبزی است. آوکادو جزء سبزیجات چرب است. یک آوکادوی متوسط حاوی حدود ۳۰ گرم چربی است. این چربی مفید است که تأثیری بر کلسترول بد بدن، ندارد و باعث افزایش کلسترول مفید می‌شود. آوکادو حاوی میزان زیادی پتاسیم و اسید فولیک به همراه کمی آهن، منیزیوم و ویتامین‌های B۶,E,C,A است.
آوکادو را باید خام مصرف کرد، زیرا پس از پختن مزهٔ تلخی به خود می‌گیرد. به نظر می‌آید که اولین بار آوکادو در ایران امروز و آمریکای جنوبی کشت داده می‌شده است و سپس به دیگر نقاط جهان برده شده است.