سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
زردچوبه
زردچوبه یک ادویه قدیمی است. زردچوبه را در بنگال، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و هند غربی کشت می کنند. این ادویه در اصل یکی از ارزان ترین انواع ادویه است و گاهی به خاطر رنگش جایگزین زعفران که بسیار گران قیمت است، می شود. در بسیاری از زبان ها، زردچوبه را به نام «ریشه زرد» می خوانند.زردچوبه را می توان مدت ها در ظرف دربسته و به دور از نور خورشید نگهداری کرد.
در هند از این ماده برای رنگ دار شدن غذاهای شیرین استفاده می کنند. در مراکش نیز از زردچوبه هنگام پخت گوشت گوسفند و سبزیجات استفاده می شود.
زردچوبه برای گوارش مفید بوده و ماده ای ضدنفخ است. از روغن آن در مالزی به عنوان ماده ای ضدعفونی کننده استفاده می شود. گفته می شود ماده رنگی زردچوبه از عفونت های استافیلوکوکوسی جلوگیری می کند.
[نادر اقبال]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
هواشناسی تعطیلی مدارس تعطیلی ادارات تهران هلال احمر پلیس سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه ایران خودرو بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
لیلا حاتمی شهید رئیسی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت