جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
زردچوبه
زردچوبه یک ادویه قدیمی است. زردچوبه را در بنگال، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و هند غربی کشت می کنند. این ادویه در اصل یکی از ارزان ترین انواع ادویه است و گاهی به خاطر رنگش جایگزین زعفران که بسیار گران قیمت است، می شود. در بسیاری از زبان ها، زردچوبه را به نام «ریشه زرد» می خوانند.زردچوبه را می توان مدت ها در ظرف دربسته و به دور از نور خورشید نگهداری کرد.
در هند از این ماده برای رنگ دار شدن غذاهای شیرین استفاده می کنند. در مراکش نیز از زردچوبه هنگام پخت گوشت گوسفند و سبزیجات استفاده می شود.
زردچوبه برای گوارش مفید بوده و ماده ای ضدنفخ است. از روغن آن در مالزی به عنوان ماده ای ضدعفونی کننده استفاده می شود. گفته می شود ماده رنگی زردچوبه از عفونت های استافیلوکوکوسی جلوگیری می کند.
[نادر اقبال]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست