دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
آبگوشت
● مواد لازم :
▪ گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان ۷۵۰ گرم
▪ نخود و لوبیای چیتی یا سفید ۱۵۰ گرم یا به اندازه یك لیوان سر خالی
▪ سیبزمینی كوچك ۵ تا ۶ عدد
▪ پیاز متوسط ۲ تا ۳ عدد
▪ نمك و فلفل به اندازه مورد نیاز
▪ زرد چوبه و رب گوجه فرنگی به مقدار كم
● طرز تهیه :
گوشت را تكه تكه كرده و سپس بشوئید. پیاز را خرد كرده‚ نخود و لوبیا را شسته و همه این مواد را با ۵ تا ۶ لیوان آب در ظرفی بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد وقتی كه گوشت‚ لوبیا و نخود كاملا پخته شدند‚ سیبزمینی ها را پوست كنده و به آنها اضافه كنید. كمی زرد چوبه و یك قاشق رب گوجه فرنگی و به اندازه كافی نمك و فلفل بزنید و بگذارید سیبزمینی ها بپزد.
پس از پختن تمام مواد‚ باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد. در دیگ زودپز با آب كمتر و در زمان كمتر آبگوشت بهتری بدست میآید.
منبع : میکرو فارس
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست