پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا
آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۴، اسفند ۱۳۸۶
▪ سالاد آناناس / سالاد عدس: صص ۱۶-۱۷
▪ سوپ جو و کلم / سوپ ذرت: صص ۱۸-۱۹
▪ اردور گل کلم / آش گوجه فرنگی: صص ۲۰-۲۱
▪ بز قورمه / رولت گوشت / خورش زیرو / ترش خوروش: صص ۲۲-۲۵
▪ سینه مرغ با سس قارچ: ص ۲۵
▪ کوفته نخودچی چاشنی دار / آش کشکک / چغندر قلیه ( چنگل قلیه ): صص ۲۶-۲۸
▪ کدوپلو / میل قوی با سبزیجات / خوراک ماهی شوریده ی تنوری با تمبر هندی: صص ۲۹-۳۱
▪ دلمه قارچ: ص ۳۲
▪ خوراک لبو و سیب قرمز: ص ۳۲
▪ اشترودل مرغ و قارچ: ص ۳۳
▪ تارت قارچ و پیاز: ص ۳۶
▪ چیکن گلدن بلو: ص ۳۷
▪ دلمه رژیمی: ص ۳۸
▪ حلیم رژیمی: ص ۳۹
▪ روش تهیه انواع سوپ: ص ۴۰
▪ کلاس شیرینی پزی: ص ۴۴
▪ دسر لازانیا / ترایفل شکلات و نارنگی / مافین مارمالادی / مافین شکلات و فندق / کیک فندق و شکلات: صص ۴۶-۵۰
▪ رولت تیرامیسو / کاکا / حلوای به / بیسکویت پروانه / بیسکویت گل نارگیلی / نان دهکده صص ۵۱-۵۶
▪ کلوچه های کادویی / لانه بلبل / شیرینی نوزین / بیسکویت با کره ی بادام زمینی / رولت با طرح های فانتزی / نوشیدنی شکلاتی: صص ۵۷-۶۲
▪ مربای آناناس: ص ۶۳
▪ ادویه آبگوشتی: ص ۶۴
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۶۵
▪ آشپزخانه کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ سفره آرایی: ص ۶۸
▪ کلاس آشپزی: ص ۷۰
▪ یک سرآشپز باید بداند: ص ۷۱
▪ یونان و آئین غذا خوردن: ص ۷۲
▪ غذاهای مقوی و مغذی: ص ۷۴
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۷
▪ جدول: ص ۸۰
▪ سوپ جو و کلم / سوپ ذرت: صص ۱۸-۱۹
▪ اردور گل کلم / آش گوجه فرنگی: صص ۲۰-۲۱
▪ بز قورمه / رولت گوشت / خورش زیرو / ترش خوروش: صص ۲۲-۲۵
▪ سینه مرغ با سس قارچ: ص ۲۵
▪ کوفته نخودچی چاشنی دار / آش کشکک / چغندر قلیه ( چنگل قلیه ): صص ۲۶-۲۸
▪ کدوپلو / میل قوی با سبزیجات / خوراک ماهی شوریده ی تنوری با تمبر هندی: صص ۲۹-۳۱
▪ دلمه قارچ: ص ۳۲
▪ خوراک لبو و سیب قرمز: ص ۳۲
▪ اشترودل مرغ و قارچ: ص ۳۳
▪ تارت قارچ و پیاز: ص ۳۶
▪ چیکن گلدن بلو: ص ۳۷
▪ دلمه رژیمی: ص ۳۸
▪ حلیم رژیمی: ص ۳۹
▪ روش تهیه انواع سوپ: ص ۴۰
▪ کلاس شیرینی پزی: ص ۴۴
▪ دسر لازانیا / ترایفل شکلات و نارنگی / مافین مارمالادی / مافین شکلات و فندق / کیک فندق و شکلات: صص ۴۶-۵۰
▪ رولت تیرامیسو / کاکا / حلوای به / بیسکویت پروانه / بیسکویت گل نارگیلی / نان دهکده صص ۵۱-۵۶
▪ کلوچه های کادویی / لانه بلبل / شیرینی نوزین / بیسکویت با کره ی بادام زمینی / رولت با طرح های فانتزی / نوشیدنی شکلاتی: صص ۵۷-۶۲
▪ مربای آناناس: ص ۶۳
▪ ادویه آبگوشتی: ص ۶۴
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۶۵
▪ آشپزخانه کودک و نوجوان: ص ۶۶
▪ سفره آرایی: ص ۶۸
▪ کلاس آشپزی: ص ۷۰
▪ یک سرآشپز باید بداند: ص ۷۱
▪ یونان و آئین غذا خوردن: ص ۷۲
▪ غذاهای مقوی و مغذی: ص ۷۴
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۷
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست