چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
تارت شکلات با بستنی نسکافه
نوع مقدار
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
نسکافه برای تهیه بستنی نسکافه ۴/۱ کاپ
بستنی وانیلی برای تهیه بستنی نسکافه ۱ لیتر
پودر کاکائو جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
کره ذوب شده جهت تهیه خمیر تارت ۳۰ گرم
شکلات با کیفیت خوب جهت تهیه خمیر تارت ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ برای داخل تارت ۳ عدد
مغز گردو جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
بیسکویت شکلاتی تیره جهت تهیه خمیر تارت ۱۰۰ گرم
شکلات برای داخل تارت ۲۰۰ گرم
کره برای داخل تارت ۳۰ گرم
خامه مایع برای داخل تارت ۱۲۵ میلی لیتر
شکر قهوه ای جهت تهیه خمیر تارت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه زده شده برای داخل تارت ۲۵۰ میلی لیتر
ابتدا بستنی نرم شده را با نسکافه که در یک قاشق سوپ خوری آب جوش حل کرده ایم مخلوط می کنیم و داخل قیف های مخصوص شیرینی پر کرده و داخل فریزر می گذاریم. برای ساختن خمیر تارت تمام مواد را که شکلات و کره آب شده هستند داخل مخلوط کن ریخته و آنقدر می زنیم تا خمیری و چسبنده نشود بعد قالب تارت ۲۳ سانتی متری کم عمق را چرب کرده و مواد بالا را داخلش ریخته با دست پرس کرده و داخل فریزر می گذاریم تا ببندد. برای ساختن مواد داخل تارت ، شکلات و کره و خامه را مخلوط کرده داخل کاسه می ریزیم و قدری که سرد شد با خامه زده شده به آرامی مخلوط کرده و داخل قالب آماده شده می ریزیم و داخل یخچال یا فریزر می گذاریم تا سفت شده و ببندد. بعد از آماده شده تارت با بستنی مخلوط شکل بالا تزئین می کنیم.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی حجاب انتخابات رهبر انقلاب مجلس انتخابات مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران پلیس وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش شهرداری فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
خودرو قیمت طلا قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون تئاتر دفاع مقدس محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال موسیقی سینما کتاب فیلم
اینوتکس دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات عیسی زارع پور اپل اینترنت سامسونگ ناسا گوگل آب آیفون مایکروسافت
سرطان قلب هندوانه کمردرد ناباروری روغن زیتون زیبایی بیماران خاص بیمه