پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کدوی شکم پر


کدوی شکم پر
▪ مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ عدد كدوی درشت
۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
۱ حبه سیر (خرد شده)
پوسته یك عدد لیموترش رنده شده
آب نصف لیموترش
۲ فنجان برنج پخته شده
۱۷۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذا خوری بادام هندی بو داده (در صورت تمایل)
نمك و فلفل به میزان كافی
پودر آویشن مقداری برای تزئین
▪ طرز تهیه:
۱- كدوها را به صورت طولی به دو نیم تقسیم كرده و به وسیله قاشق مقداری از محتویات داخل آن را خالی كنید. فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. در قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و پس از جوشیدن آب، پوسته های كدو را به مدت ۲ دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبكش كنید.
۲- خرده كدوهای خالی شده از پوسته را با چاقو ریزتر كرده و به همراه سیر خرد شده در داخل روغن تفت دهید.
شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذارید مواد به آرامی پخته و نرم شود ولی مراقب باشید كه تغییر رنگ نداده و قهوه ای نشود.
۳- پوسته رنده شده لیمو، آب لیمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگی و بادام هندی را به مواد فوق اضافه كرده و مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از پایان این مدت پوسته های كدو را با این مواد پر كنید. كدوهای شكم پر را در داخل ظرف شیشه ای نسوز (پیركس) چیده و روی ظرف را با ورقه ای از فویل آلومینیوم بپوشانید.
مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی كه كدوها كاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در پایان غذا را با پودر آویشن تزئین كرده و سرو كنید. نكته: برای آنكه كدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار كمی روغن چرب كنید.
▪ ارزش غذایی:۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۳۲/۵ گرم چربی، ۶۵/۰ گرم چربی اشباع شده، صفر كلسترول، ۳۱/۲ گرم فیبر.
منبع : روزنامه شرق