چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا


افزودنی‌های غذایی و سلامت انسان


تاریخ نشر : ۸۵۰۱۲۹
تیراژ : ۱۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۶۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۳۷۹۳-۹-۸
شماره کنگره : ۸۵۱۲۹۰۰۹
رده دیویی : ۶۴۴.۰۶
محل نشر : تهران
جلد : شومیز
قطع : وزیری
زبان کتاب : فارسی
نوع اثر : تالیف
نویسنده : رضایی‌طاویرانی - مصطفی
نویسنده : ساکی - کوروش
نویسنده : شجاع‌صفار - بهاره
نویسنده : مرادین - ندا

در کتاب حاضر، مباحثی در زمینه‌ی افزودنی‌های غذایی و تأثیرات آن بر سلامت انسان مطرح گردیده است. از جمله: سلامت افزودنی‌های غذایی، واکنش‌های آلرژیک، مکانیسم مولکولی افزودنی‌های غذایی، مواد سرطان‌زا و سمی موجود در مواد غذایی، روش‌های مطالعه‌ی مواد جهش‌زا در غذا، و مقایسه‌ی ترکیبات ساختگی و طبیعی.