شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دسر هلو
● مواد لازم:
▪ كره: ۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
▪ هلوی تازه رسیده: ۶ عدد
▪ قرنفل (گیاهی خوشبو از تیره میخكیان، ازعطاریهای قابل تهیه است): ۱۲ عدد
▪ شكر وانیلدار: ۹۰ گرم (نصف فنجان)
▪ ماءالشعیر: ۴۵ میلیلیتر (۳ قاشق غذاخوری)
▪ پسته، برگ نعنا و كمی شكر الك شده برای تزیین
▪ خامه زده شده جهت سرو
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید، با نیمی از كره،دور و كف ظرف مورد نظر را كاملا چرب كنید.هلوها رانصف كنید و هستههایشان را درآورید.هلوها را از طرف پوست داخل ظرف فر بچینید ودر مركز هر نیمه یك عدد قرنفل درسته بگذارید.
شكر را روی هلوها بپاشید و بقیه كره را خرد كنید وروی هر نیمه هلو یك تكه از آن را بگذارید. رویهر كدام چند قطره ماءالشعیر بریزید و به مدت۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه هلوها لطیف شوند، آن رادر فر بپزید.
هلوها را سرد یا داغ همراه با خامه تازه زده شده، برگهای تازه نعناع و كمی شكر سرو كنید.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سلامت کنکور عربستان سیل تهران هواشناسی سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
تورم دلار خودرو قیمت خودرو قیمت دلار آفریقا قیمت طلا بازار خودرو سایپا بانک مرکزی ایران خودرو مسکن
خانواده تلویزیون مرگ ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران موسیقی مهران مدیری
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین حماس طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا الماس فیلترینگ ماه نخبگان
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن سلامت روان آلزایمر زوال عقل