دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب
جوجه مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱۰۰ گرم
آب لیموترش : قدری
زعفران : قدری
نمک : قدری
پیاز : ۱ عدد
جوجه را پاک کرده چهار قسمتش کرده قدری پیاز رنده شده رویش بریزید و به سیخ بکشید روی ذغال کبابش کنید و در حین کباب کردن پیوسته با قاشق روغن داغ شده و آبکی به آن بمالید و روغ آتش بچرخانید، همین که کباب شد، آن را از سیخ بیرون آورده قدری نمک بپاشید آبلیمو و زعفران به آن زده و لای نان گذارده سر سفره بیاورید.
روغن : ۱۰۰ گرم
آب لیموترش : قدری
زعفران : قدری
نمک : قدری
پیاز : ۱ عدد
جوجه را پاک کرده چهار قسمتش کرده قدری پیاز رنده شده رویش بریزید و به سیخ بکشید روی ذغال کبابش کنید و در حین کباب کردن پیوسته با قاشق روغن داغ شده و آبکی به آن بمالید و روغ آتش بچرخانید، همین که کباب شد، آن را از سیخ بیرون آورده قدری نمک بپاشید آبلیمو و زعفران به آن زده و لای نان گذارده سر سفره بیاورید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد سقوط بالگرد شهادت دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی
هلال احمر سردار رادان پلیس فتا تهران هواشناسی سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش سلامت پلیس سازمان هواشناسی
بورس قیمت خودرو خودرو دلار قیمت دلار یارانه بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا مالیات مسکن
سینما تلویزیون سینمای ایران شعر لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی کتاب فیلم
قرآن دانش بنیان
روسیه ولادیمیر پوتین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین لبنان
فوتبال ابراهیم رییسی پرسپولیس استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
سامسونگ موبایل ناسا هوش مصنوعی اپل فناوری اینترنت نمایشگاه ایران هلث آیفون
سرطان آلزایمر استرس سازمان غذا و دارو افسردگی کاهش وزن دیابت ویتامین